-

Serviciile pentru eliberarea paşapoartelor, cele pentru permise, precum şi pentru eliberarea cazierului judiciar se redeschid astăzi, chiar dacă pentru bugetari este încă vacanţă.

Ghişeele vor funcţiona azi până la ora 16:00 şi vor avea program cu publicul şi în weekend. Cristina Vartolomei vine cu detalii.
Angajaţii au renunţat la liberele primite de la guvern, ca să le poată veni în ajutor celor care pleacă, în această perioadă, în străinătate. Măsura îi vizează atât pe cei care şi-au programat vacanţe şi au nevoie de paşaport, cât şi pe cei care lucrează în străinătate şi au venit acasă de Crăciun şi de revelion şi vor să îşi înnoiască documentele. O altă categorie de beneficiari sunt moldovenii care au cetăţenie română şi pentru care sărbătorile pe rit vechi abia încep săptămâna viitoare. Serviciile de paşapoarte vor lucra şi sâmbătă între orele 9:00 şi 15:00, dar şi duminică între orele 9:00 şi 13:00. După acelaşi program, vor fi deschise în aceste trei zile şi serviciile de permise şi înmatriculări, precum şi ghişeele unde se eliberează cazierul judiciar.

RADOR
Foto: Pixabay