-

Prefectul judeţului Bihor a precizat că, de luni, în toate cele cinci puncte de trecere a frontierei din judeţ se va asigura permanenţă medicală.

Măsura a fost luată având în vedere că se aşteaptă o întoarcere în ţară a românilor aflaţi în Italia. La trecerea frontierei, toţi vor completa un chestionar privind starea lor de sănătate şi datele de contact, după care îşi vor putea continua drumul.
Dumitru Ţiplea, prefectul judeţului Bihor: Până la ora 11:00 mâine avem permanenţă asigurată de către DSP. Mâine, la ora 8:30, am o întâlnire cu toţi directorii de spitale din judeţul Bihor şi vom asigurarea permanenţă în cele cinci puncte de trecere a frontierei de către spitale.
Declaraţia a fost consemnată de corespondentul RRA Stelian Radu Cacuci. Şi la Arad are loc o şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, în care se discută măsurile care se vor lua pentru a preveni apariţia vreunui focar de coronavirus în judeţ. Până la aceasta oră nu există cazuri sau suspiciuni de îmbolnaviri cu coronavirus la Arad.

RADOR
Foto: Pixabay