-

Pentru asigurarea liniștii și siguranței, în minivacanța de Sfânta Maria peste 800 de polițiști din cadrul IPJ Olt vor fi prezenți la datorie în județ.

În perioada 15 – 19 august, 846 de politisti olteni (dintre care 627 de politisti de ordine publica si 125 de politisti rutieri) actioneaza pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, fiind constituite dispozitive suplimentare în zona lacasurilor de cult.

Pentru fluidizarea traficului rutier si prevenirea producerii unor evenimente grave, pe raza judetului Olt, politistii de la rutiera vor actiona pe drumurile publice, în zona de desfasurare a evenimentelor publice, pe principalele artere din zonele turistice si pe traseele de acces catre aceste zone. Politistii vor folosi peste cinci aparate radar zilnic.

Politistii recomanda pentru a petrecere timpul liber în siguranta, oamenii sa aiba grija de bunurile personale, sa fie prudenti în relatiile cu persoane cunoscute întâmplator si sa fie atenti la copiii care va însotesc, se arata într-un comunicat de presa al Politiei Olt.

LAURA STOICAN