-

Avram Iancu, temerarul român care sparge bariere la înotat, a ajuns la destinaţie. El a străbătut înot Marea Neagră de la Sulina la Istanbul.

În ziua de 2 septembrie 2018, Iancu Avram a plecat din Sulina şi a ajuns la Istanbul în seara de 31 octombrie. În total a înotat 680 kilometri în Marea Neagră.

Iată ce a anunţat în urmă cu scurt timp recordmanul Iancu Avram (41 ani, biblioteca din Petroşani), pe pagina sa de Facebook:

„AM AJUNS LA DESTINAŢIA FINALĂ! Au fost 60 de zile! Au fost parcurşi 680 de kilometri, mai mult decât estimarea iniţială. La capătul cursei am înotat şi Strâmtoarea Bosfor, în întregime. A fost o cursă cu multe dificultăţi, pe toate planurile. Dacă ar fi să le înşir n-aş mai termina. Dar, oricât de multe ar fi fost, acestea pălesc în comparaţie cu sacrificiul lui Brâncoveanu şi al fiilor săi. În acest an unic în care sărbătorim împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire a tuturor românilor, acesta a fost felul meu de a sărbătorii Centenarul. Totodată am dorit să transmit faptul că în lume există valori care transcend chiar şi moartea. Iar România are valori! Pentru că fiinţa ei este milenară! Mulţumesc lui Dumnezeu care a înzestrat poporul român cu un ADN puternic.

Mulţumesc echipei de suport! Victoria se datorează lor! Caiaciştii Calin Ene, Lucian Ionescu, Adrian Zapis, Ulise Galu. Şoferilor, Vanea Aniko Emese, Elvir Aslan. Domnului Ringo Damureanu şi echipei Sindicatului Forţa Legii, care au fost de 4 ori alături de mine pe traseu. La Sulina la strat, la Eforie Nord, în Bulgaria şi la final.

Vă mulţumesc, vouă, compatrioţi, pentru urmărirea deplasării mele şi pentru energia ce mi-aţi dat-o prin mesajele de încurajare! Mulţumiri deosebite sponsorilor mei! Dacă am omis pe cineva, iertare.

Trăiască România!“

Sursa: adevarul.ro
Sursa Foto: adevarul.ro