-

Incepând cu data de 10 aprilie, în Timișoara se vor efectua tratamente de deratizare și dezinsecție pe toată suprafața domeniului public.

Substanța utilizată pentru efectuarea serviciilor de deratizare este Deration Pellet, având substanța activă Bromodialone.

Pentru efectuarea serviciilor de dezinsecție se va utiliza substanța K’Othrine Profi EC 250, având substanța activă Deltamethrin.

Substanțele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății. De asemenea îi rugăm pe apicultori să protejeze stupii în perioada dezinsecției.

Compania românească de deratizare și dezinsecție CORAL IMPEX SRL, câștigătoarea contractului de "Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție" cu Primăria Municipiului Timișoara, a fost premiată de Confederația Mondială a Întreprinderilor (WORLDCOB) cu unul dintre cele mai importante premii de afaceri din lume: "The BIZZ 2017".

Societatea Coral Impex are puncte de lucru în mai multe orașe cum ar fi Ploiești, București, Cluj Napoca, Brașov, Târgu Mureș, Zalău, Pitești, Slatina, Alba-Iulia, Mioveni, Tulcea și Oradea