-

Un tânăr de 28 de ani din satul bistrițean Runcu Salvei s-a ales cu un picior amputat, după ce a fost prins sub un tractor. În accident mai este implicat un tânăr care a fost găsit la circa 200 m distanță.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus, bărbatul a fost găsit conștient, însă cu un membru inferior amputat. Echipajul de prim ajutor a decis să solicite intervenția de urgență a unui elicopter SMURD, pentru a-l prelua victima.

Prima victima a fost predata de catre echipajul de prim ajutor echipajului medical de pe elicopterul SMURD. Cea de-a doua victima a fost găsită la cca 200 m distanta. Primește îngrijiri medicale la locul respectiv. Din primele date, victima este conștientă.

Echipajul de terapie intensivă mobilă și SALVAMONT Bistrița Năsăud urmează să ajungă dintr-un moment în altul la locul celei de a doua victime, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs într-o pădure din localitate.

Tânărul de 28 de ani se afla la volanul tractorului, iar alături mai era un alt tânăr în vârstă de 21 de ani, cei doi înecrcând să transporte un arbore tăiat. Într-o clipă de neatenție, autovehiculul s-a răsturnat într-o râpă.

Sursa foto: pixabay.com