-

La data de 10 august a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Izvoarele au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la savârşirea unei agresiuni, pe raza localităţii Izvoarele, judeţul Tulcea.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că , în urma unui conflict spontan, un bărbat de 74 de ani, din localitatea Izvoarele ar fi înjunghiat, cu un cuţit, în abdomen, un bărbat de 78 de ani din aceeaşi localitate, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Tulcea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

La data de 11 august a.c.,bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca azi, 12 august a.c., să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă, fiind efectuate de către procurorii din cadrul Parchetului de pa lângă Tribunalul Tulcea.

Activitate rutieră
La data de 10 august a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localităţii Văcăreni, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 10 august a.c., poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea au depistat un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe strada Taberei, din municipiu fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 11 august a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Ceamurlia de Jos au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Baia, în timp ce conducea un auto, în afara localităţii Ceamurlia de Jos, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 august a.c., poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe Aleea Ciuperca, din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate cauzele, poliţiştii tulceni au întocmit dosare penale.

Foto: Pixabay

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.