-

Polițiștii doljeni au făcut mai multe percheziții domiciliare, la Balș, Coșoveni și Drăgotești, pentru a identifica mai multe bunuri furate.

Politistii orasului Bals au efectuat o perchezitie domiciliara unui tânar din judetul Dolj, unde au fost identificate mai multe obiecte despre care exista suspiciunea ca ar proveni din furturi facute pe raza judetului Olt, au anuntat astazi reprezentantii IPJ Olt. În baza unui mandat emis de instanta competenta, politistii din cadrul Politiei Bals au efectuat, ieri, o perchezitie domiciliara la locuinta unui barbat, de 33 ani, din comuna Cosoveni, Dolj, ocazie cu care au fost ridicate bormasini, flexuri, televizoare, un aparat de sudura, drujbe, si o bicicleta, bunuri care ar putea proveni din comiterea mai multor infractiuni de furt calificat, comise pe raza orasului Bals.
Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca bunurile ar fi fost sustrase în perioada ianuarie-februarie 2020 de pe raza orasului Bals, de catre un barbat, de 24 de ani, din comuna Dragotesti, judetul Dolj, care este arestat preventiv, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Olt. Oamenii legii continua cerectarile pentru a stabili întreaga activitate infractionala

RADOR

Foto: Pixabay