-

 Judecătorii Curţii de Apel Oradea au stabilit că, din 12 martie 2020, la Compartimentele Arhivă şi Registratură, programul cu publicul este 9.00-10.00.

Pentru a preveni şi răspândi infecţiile respiratorii cauzate de COVID-19 şi de orice fel de viruşi, colegiile de conducere ale Tribunalului Bihor şi Curţii de Apel Oradea au hotărât că magistraţii vor judeca doar cauzele urgente aflate pe rol.
Măsura s-ar putea prelungi dacă situaţia o va cere. Judecătorii Curţii de Apel Oradea au stabilit că, din 12 martie 2020, la Compartimentele Arhivă şi Registratură, programul cu publicul se reduce la o oră zilnic, în intervalul orar 9.00-10.00. Justiţiabililor le este recomandat să se prezinte la aceste compartimente numai pentru urgenţe. Totodată, în intervalul 16 martie - 3 aprilie 2020, judecătorii Curţii de Apel Oradea vor soluţiona doar cauzele urgente, urmând ca în celelalte cauze care nu au caracter urgent să se dispună preschimbarea termenului de judecată pentru o dată ulterioară. Aceeaşi măsură a fost luată şi de Tribunalul Bihor, însă pentru perioada 16 martie - 30 aprilie 2020.

RADOR
Foto: Pixabay