-

Poliţiştii din Mureş au efectuat două percheziţii domiciliare într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

La data de 2 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au desfăşurat două percheziţii domiciliare la locuinţele a două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţiştii, a reieşit că în seara zilei de 27 august a.c., un bărbat, de 34 de ani şi un tânăr, de 15 ani, ambii din Reghin, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate, ar fi deposedat prin întrebuinţarea de acte de violenţă, un tânăr, de 15 ani, din municipiul Reghin, de suma de 600 de lei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe mijloace de probă, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, la aceeaşi dată, faţă de cei în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.