-

Polițiștii de la IPJ Mehedinți au declanșat miercuri, 2 mai, o anchetă după ce autori necunoscuți au pătruns în incinta primăriei din comuna Malovăț, în una din nopțile trecute și au spart mai multe birouri.

Furtul a fost descoperit miercuri dimineată, când femeia de serviciu a constatat că usile mai multor birouri au fost fortate.

În urma anchetei s-a stabilit că au fost sparte usile birourilor contabilitate, secretariat, taxe si impozite si biroul primarului. În acelasi timp a fost spartă si casa de bani cu ajutorul unui fainer, pe care ulterior răufăcătorii l-au abandonat în primărie.

Hotii au plecat din institutie cu un laptop si o sumă mică de bani dintr-un automat de cafea. Politistii au ridicat amprente de la locul infractiunii si îi caută pe răufăcători. Primarul comunei Malovăt, Ion Michescu, a declarat că le va cere functionarilor să verifice dacă lipsesc documente din institutie, având în vedere că DNA efectuează de mai mult timp anchete la primăria Malovăt, ca urmare a unor ilegalităti făcute în anii trecuti. Politistii criminalisti au declansat o anchetă si au ridicat mai multe amprente de la locul infractiunii. Ei au întocmit un dosar penal pentru furt si distrugere si îi caută pe hoti.

Autor: MIHAI BADESCU