-

Atmosferă de sărbătoare la Alba Iulia, unde pe 1 decembrie se vor aduna peste o sută de mii de români. Evenimentele dedicate Marii Uniri au început încă de la primele ore ale dimineţii.

Lângă Catedrala Ortodoxă a Încoronării, români din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare, au venit pentru a se ruga, pentru a sărbători aşa cum se cuvine acest moment istoric.

Marşul Unirii are loc pe traseul: Gara CFR - Bd.Ferdinand - Calea Moţilor - Parcul Unirii. Un număr impresionant de tineri îmbrăcaţi în straie de sărbătoare şi având asupra lor Tricolorul, dar şi mesaje de unitate pentru românii din întreaga lume.

La Alba Iulia este o atmosferă de sărbătoare, iar ziua este încărcată de manifestări deosebite, la care sunt aşteptaţi peste o sută de mii de români.

Familia regală va sosi în Gara CFR Alba Iulia, iar la ora 10:00 va începe Te Deumul în Catedrala Ortodoxă a Încoronării. A ieşit soarele la Alba Iulia, iar atmosfera este una cu adevărat înălţătoare, în inima ţării, Capitala Marii Uniri.

RADOR

Foto: https://ziarulunirea.ro