-

De astăzi şi până la sfârşitul lunii, paşapoartele, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare nu vor mai fi eliberate decât în baza programărilor făcute online.

Este o decizie prin care se doreşte să se evite aglomeraţia şi riscul de răspândire a noului coronavirus.
La sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Pipera, Bucureşti, oamenii care nu au aflat de această decizie s-au adunat în număr mare de la prima oră a dimineţii. Conducerea instituţiei a decis să facă astăzi o excepţie şi să permită intrarea persoanelor în grupuri mici. Direcţia lucrează la capacitate maximă, cu aproximativ 20 de ghişee, iar plăcuţele şi certificatele de înmatriculare vor fi eliberate în ziua depunerii cererii.
Florin Cătană, directorul Direcţiei Permise şi Înmatriculari: „Din aceste raţiuni, tocmai pentru că sunt peste 1.000 de persoane care intră în fiecare zi în sediul din Pipera ar trebui să găsim o soluţie prin care această intrare să se facă ordonat, să se facă limitat, astfel încât să avem un spaţiu suficient în sală pentru public şi să evităm aglomeraţia. Facem un apel la toţi cei care accesează serviciile noastre să utilizeze platforma de programare online; funcţionează foarte bine şi îţi asigură o interacţiune cu autoritatea de maxim cinci minute.”

RADOR
Foto: Pixabay