-

Un bărbat de 52 de ani din județul Arad a ajuns la spital după ce a fost muşcat de o viperă, într-un context mai mult decât surprinzător.

Bărbatul a fost internat pe Sectia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judetean din Arad, prezentând o muşcătură de viperă la mână. Incidentul s-a petrecut aseară în localitatea Neudorf, comuna Zăbrani, chiar in fata casei bărbatului.

Acesta a vrut sa verifice nivelul uleiului de la camionul cu care muncea. Se pare că vipera era ascunsă în zona motorului, chiar sub capota maşinii.

"Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente din Arad în urma unei muşcături de viperă. Bărbatul de 52 de ani este internat la terapie Intensivă în stare stabilă, va rămâne în următoarele zile sub supraveghere medicală.

Aseară, la Unitatea de Primiri Urgente, i-a fost administrat serul antiviperin", spune purtătorul decuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz.

Seful formatiei de pompieri voluntari din comuna Zăbrani a mers la fata locului pentru a prinde sarpele, dar nu l-a mai găsit.