-

Cojile citricelor au o aromă minunată și dacă ai cojit vreodată una știi că ele conțin multe uleiuri esențiale. Poți vedea cu ochiul liber cum este împrăștiat atunci când desfaci fructul.

Publicat în De folos

Sunt multe lucruri pe care le poți face în timp ce dormi, fără să-ți dai seama că ești atât de activ.

Publicat în De folos

Odată cu trecerea timpului, tehnologia și medicina au avansat foarte mult în tratamentul împotriva cancerului, dar, cu toate acestea, continuă să fie una dintre principalele cauze de deces în lume.

S-a demonstrat de nenumărate ori că boala nu se poate dezvolta într-un corp alcalin. Cancerul, de fapt, se dezvoltă bine într-un mediu acid, inflamator, sărac în oxigen. Din păcate, multe dintre alimentele pe care le consumăm în fiecare zi sunt acide.

În acest articol, vom oferi o listă dealimente pe care nu trebuie să le mănânci pentru a evita riscul de apariție al bolii. (PM)

In fiecare zi consumam diverse produse, a caror origine ne ridica uneori semne de intrebaresi al caror impact asupra starii noastre de sanatate ramane mai mult sau mai putin o nebuloasa. Medicii au intocmit o lista neagra cu alimentele care ar putea favoriza dezvoltarea cancerului in cazul unui consum nechibzuit.

1. Preparate din carne (jambon, carnati, cremvusti, etc)

Aceste produse contin nutriti care ajuta la conservarea lor, conferindu-i, totodata, o culoare roz. Dar adivul este suspectat ca favorizeaza aparitia cancerului digestiv si ca joaca un rol in inflamarea cailor respiratorii. Este concluzia unui studiu publicat, la inceputul acestui an, de revista de medicina Thorax.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Publicat în De folos

Un studiu de reper pentru boala Huntington a anunţat rezultate pozitive, sugerând că un medicament experimental ar putea deveni primul care să încetinească progresul acestei boli genetice, relatează The Guardian.

Publicat în De toate

Cercetătorii din cadrul Universității din Carolina de Nord au reuşit să vadă prin pereți cu ajutorul unei benzi înguste de frecvențe şi a unui algoritm special.

Publicat în Stiinta

Alimentele sunt combustibilul care vă reglează energia și starea de spirit, iar ambele vă pot afecta în mod semnificativ atenția. De asemenea, ele au capacitatea incredibilă de a vă afecta claritatea mentală, memoria și capacitatea pentru a vă concentra, deci dacă doriți să vă intensificați concentrarea, unul dintre lucurile la care trebuie sa fiți atenți este dieta.

Publicat în Diete

Multă vreme s-a crezut că dezvoltarea omenirii este un îndelungat proces de perfecționare, ce se desfășoară în mod continuu. Însă în prezent ne aflăm la limita capacităților noastre și, cel mai probabil, va urma un declin, susțin oamenii de știință care au realizat un studiu ce a analizat informații din ultimii 120 de ani, citat de The Independent.

Publicat în Stiinta

Studiile au demonstrat faptul ca acest aliment are o multime de beneficii pentru organismul uman.

Spre exemplu, consumul regulat de varza murata ajuta la protejarea inimii si la reglarea tensiunii, cei care au tensiunea mica fiind cei mai castigati.

Publicat în De folos

Plamanii sunt parti ale sistemului respirator, localizati in interiorul cutiei toracice, deasupra diafragmului. Sunt organe complexe, de consistenta spongioasa cu tesut elastic, care au rolul de a inspira si expira dioxidul de carbon.

Publicat în De folos

Pielea noastră este expusă în fiecare zi la toxine, impurități și poluare. Toți acești factori pot bloca porii pielii, oferindu-i tegumentului un aspect obosit și lipsit de vitalitate. Pentru a rezolva problema, ar trebui să detoxifici pielea cu sare de mare.

Sarea de mare are proprietăți antibacteriene, sodiu și câteva alte minerale, care au capacitatea de-a elimina toxinele de la suprafața pielii, lăsând-o curată și sănătoasă. Există numeroase moduri prin care poți include sarea de mare în rutina de înfrumusețare, și anume:

Publicat în De folos
Pagina 13 din 51