-

De-a lungul timpului, până să evolueze atât de mult medicina, oamenii tratau afecțiunile cu remedii naturale. Ingredientele folosite erau cunoscute pentru proprietățile pe care le dețineau, iar multe dintre ele mai sunt utilizate și astăzi.

Remediile sunt folosite, în general, pentru ameliorarea simptomelor, în special pentru dureri. Ele nu au capcitatatea de a vindeca pe cineva de o boală gravă. Pentru astfel de situații este nevoie de medic specialist.

Publicat în De folos

Pe ultima sută de metri din an ar fi bine să faci o evaluare a obiceiurilor tale și la final să tragi o linie și să vezi ce trebuie să pastrezi și la ce să renunți.

Probabil că nu îți dai seama, însă anumite obiceiuri ale tale nu sunt tocmai sănătoase. Astfel că este cazul să faci o analiză clară, să tragi linie și în noul an să pășești cu dreptul și cu sănătatea în brațe.

Publicat în De folos

Pământul este un loc plin de mistere, multe dintre ele fiind încă departe de a fi elucidate. Cum și când s-a format și care va fi evoluția planetei în viitor sunt întrebări pe care orice pământean și le pune.

Fiecare fenomen și acțiune pe care planeta noastră le desfășoară este analizat de către specialiștii în domeniu.

Publicat în Stiinta

Cojile citricelor au o aromă minunată și dacă ai cojit vreodată una știi că ele conțin multe uleiuri esențiale. Poți vedea cu ochiul liber cum este împrăștiat atunci când desfaci fructul.

Publicat în De folos

Sunt multe lucruri pe care le poți face în timp ce dormi, fără să-ți dai seama că ești atât de activ.

Publicat în De folos

Odată cu trecerea timpului, tehnologia și medicina au avansat foarte mult în tratamentul împotriva cancerului, dar, cu toate acestea, continuă să fie una dintre principalele cauze de deces în lume.

S-a demonstrat de nenumărate ori că boala nu se poate dezvolta într-un corp alcalin. Cancerul, de fapt, se dezvoltă bine într-un mediu acid, inflamator, sărac în oxigen. Din păcate, multe dintre alimentele pe care le consumăm în fiecare zi sunt acide.

În acest articol, vom oferi o listă dealimente pe care nu trebuie să le mănânci pentru a evita riscul de apariție al bolii. (PM)

In fiecare zi consumam diverse produse, a caror origine ne ridica uneori semne de intrebaresi al caror impact asupra starii noastre de sanatate ramane mai mult sau mai putin o nebuloasa. Medicii au intocmit o lista neagra cu alimentele care ar putea favoriza dezvoltarea cancerului in cazul unui consum nechibzuit.

1. Preparate din carne (jambon, carnati, cremvusti, etc)

Aceste produse contin nutriti care ajuta la conservarea lor, conferindu-i, totodata, o culoare roz. Dar adivul este suspectat ca favorizeaza aparitia cancerului digestiv si ca joaca un rol in inflamarea cailor respiratorii. Este concluzia unui studiu publicat, la inceputul acestui an, de revista de medicina Thorax.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Publicat în De folos

Un studiu de reper pentru boala Huntington a anunţat rezultate pozitive, sugerând că un medicament experimental ar putea deveni primul care să încetinească progresul acestei boli genetice, relatează The Guardian.

Publicat în De toate

Cercetătorii din cadrul Universității din Carolina de Nord au reuşit să vadă prin pereți cu ajutorul unei benzi înguste de frecvențe şi a unui algoritm special.

Publicat în Stiinta

Alimentele sunt combustibilul care vă reglează energia și starea de spirit, iar ambele vă pot afecta în mod semnificativ atenția. De asemenea, ele au capacitatea incredibilă de a vă afecta claritatea mentală, memoria și capacitatea pentru a vă concentra, deci dacă doriți să vă intensificați concentrarea, unul dintre lucurile la care trebuie sa fiți atenți este dieta.

Publicat în Diete

Multă vreme s-a crezut că dezvoltarea omenirii este un îndelungat proces de perfecționare, ce se desfășoară în mod continuu. Însă în prezent ne aflăm la limita capacităților noastre și, cel mai probabil, va urma un declin, susțin oamenii de știință care au realizat un studiu ce a analizat informații din ultimii 120 de ani, citat de The Independent.

Publicat în Stiinta
Pagina 14 din 52