-

La Constanţa, elevi, părinţi şi profesori sunt aşteptaţi, începând de astăzi şi până vineri, la Târgul de toamnă al ofertelor educaţionale din învăţământul profesional.

Publicat în Educatie

Sfânta Parascheva. Pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxă, dar și alte biserici de rit oriental o venerează pe Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Numărul fermierilor cu vârste sub 40 de ani a crescut semnificativ datorită aplicării cu succes a programelor destinate tinerilor fermieri, potrivit ministrului agriculturii, Petre Daea.

Publicat în Actualitatea agricola

Regina-Mamă Elena va fi repatriată, pentru a fi reînhumată la Curtea de Argeş, alături de fiul ei, Regele Mihai I, informează Familia Regală, care anunţă doliu pentru zilele de 18, 19 şi 20 octombrie.

Publicat în Utile

Recolta de grâu din acest an, de pe o suprafaţă de 2,1 milioane hectare, este de 10,05 milioane de tone, cu aproximativ 80.000 de tone mai mică decât producţia lui 2018, care a fost un an record.

Publicat în Actualitatea agricola

99 de locuri de muncă vacante, în județul Cluj, în școli, spitale, biblioteci, primării și alte instituții din administrația publică.

Publicat în Locuri de munca

În judeţul Ialomiţa, tot mai mulţi tineri se apucă de afaceri în agricultură. Ei pot beneficia de fonduri nerambursabile, care îi ajută să cumpere utilaje şi îi obligă să se extindă, iar, astfel, se dezvoltă şi sectorul serviciilor în zonele rurale.

Publicat în Actualitatea agricola

Studenţi şi profesori din mai multe centre universitare din Capitală şi din ţară au participat, astăzi, la festivităţi de deschidere a noului an universitar.

Publicat în Educatie

În comuna cărăşeană Văliug va avea loc duminică, 28 septembrie Kirchweih-ul sau sărbătoarea de hram a Bisericii Romano-Catolice din localitate.

Trei investiţi majore s-au făcut anul acesta la Clinica de Ortopedie din Târgu-Mureş, considerată unitate medicală de top nu numai la nivel judeţean ci şi naţional.

Publicat în Utile
Pagina 1 din 75