-

Racordarea clienţilor casnici la sistemul de distribuţie a gazelor naturale este gratuită, iar costurile operatorilor vor fi recuperate ulterior prin tarifele de distribuţie, potrivit unui Ordin al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie, publicat în Monitorul Oficial.

Publicat în Utile

Evenimentul a ajuns la cea de-a 10 ediţie şi se va desfăşura în Cetatea Medievală, în perioada 16-18 octombrie, în condiţiile impuse de pandemie.

Publicat în Utile
Vineri, 16 Octombrie 2020 11:22

Muzeul Clopotelor Lumii, la Şercaia

În comuna Şercaia va fi amenajat Muzeul Clopotelor Lumii. Este vorba despre un proiect al Asociaţiei "Proiectul unei Limbi Universale" care a fost lansat oficial, joi, la Primăria Şercaia.

Comisia Europeana propune ca până în 2030 utilizarea pesticidelor şi a substanţelor antimicrobiene şi pierderile de nutrienţi să scadă cu 50%.

Publicat în Agricultura in lume
Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 10:35

O nouă ediţie a Târgului Breslelor Moderne

Bistriţenii sunt aşteptaţi în centrul oraşului, la o nouă ediţie a Târgului Breslelor Moderne, în acest weekend.

Deşi vaccinul împotriva gripei este dificil de găsit deocamdată în farmacii şi în cabinetele medicilor de familie, numărul dozelor va fi suficient în acest an în ţara noastră, dă asigurări preşedinta Societăţii Române de Epidemiologie, Doina Azoicăi.

Publicat în Utile
Miercuri, 07 Octombrie 2020 21:45

Feţele singurătăţii

Un indice important al singurătăţii îl reprezintă percepţia individului că nu este înţeles de familie, de prieteni, de colegii de muncă. Pe de altă parte, există şi singurătatea colectivă.

Publicat în Utile

Muzeul Naţional al Ţăranului Român vă aşteaptă marţi, 13 octombrie 2020, de la ora 17.00, la vernisajul expoziţiei-atelier Furca cu aripi, dedicate meşterului Jorj Dimitriu.

Publicat în Cultura populara

Una dintre preocupările de sezon ale fermierilor, este, fără îndoială, aceea de a procura și a depozita în siguranță silozurile necesare pentru anotimpul rece.

Publicat în Agricultura in lume

Un workshop internațional cu această temă s-a desfășurat la Covasna, pe 6 octombrie, în cadrul Săptămânii europene a regiunilor și orașelor.

Publicat în Educatie
Pagina 1 din 95