-
Duminică, 23 Iunie 2019 12:27

Examenul pentru barou, sesiunea august 2019

Examenul pentru barou este ținta oricărui absolvent de Drept care dorește să fie primit în rândul avocaților.

Publicat în Juridic

Locuitorii municipiului Iaşi, dar şi turiştii aflaţi în capitala Moldovei sunt aşteptaţi, astăzi, la Festivalul Iei - România Autentică.

Aproape 155 de mii de absolvenţi ai clasei a VIII-a s-au înscris pentru a susţine Evaluarea Naţională, care începe marți dimineaţă, la ora 9:00, cu examenul la Limba şi literatura română.

Publicat în Educatie

Creştinii ortodocşi şi greco-catolicii îi pomenesc astăzi, în sâmbăta de dinainte de Rusalii, pe cei trecuţi dincolo, într-o zi numită popular "Moşii de vară".

Zilele cu temperaturi ridicate reprezintă un disconfort mare pentru animale, astfel că, asigurarea apei pentru adăpat este primordială.

Publicat în Actualitatea agricola

Google a inclus deja o avertizare pentru cei care accesează adresa de e-mail către care sunt redirecţionaţi pentru a completa date personale şi financiare, în urma unei notificări care ar proveni din partea ANAF.

Publicat în Utile

Cel mai vechi dans românesc, capodoperă non-materială a culturii universale, dans înscris de UNESCO în patrimoniul cultural nemuritor al lumii va fi jucat azi în sudul Argeșului.

La finele lunii trecute, crescătorii de albine au trimis adrese la Direcţia Agricolă, Prefectură, Consiliul Judeţean şi la parlamentari, dar până acum nu au primit niciun răspuns.

Publicat în Actualitatea agricola

5 iunie - Ziua învăţătorului este şi ziua de naştere a celui considerat fondatorul primei şcoli româneşti la cel mai înalt nivel ştiinţific din Ţara Românească, Gheorghe Lazăr.

Publicat în Educatie

O informaţie care vine de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni. Procesul de selecţie a partenerilor prin intermediul cărora se vor acorda bursele de studiu etnicilor români cu domiciliul în Ucraina este în plină desfăşurare.

Publicat în Educatie
Pagina 1 din 71