-

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat modificările la legea salarizării personalului plătit din fonduri publice. Actul normativ prevede sporuri sau majorări salariale pentru mai multe categorii de angajaţi.

Publicat în Locuri de munca

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală şi cei ai Direcţiei Generale a Vămilor verifică circuitele de comercializare a legumelor şi fructelor din import într-o operaţiune care se desfăşoară la nivel naţional, denumită "Demetra".

Publicat în Actualitatea agricola

Evenimentul "Zilele Maramureşului - Haida, hai în Maramureş", ajuns la a V-a ediţie, va avea loc în intervalul 17-19 mai 2019. Se are în vedere antrenarea unor largi segmente ale populaţiei la viaţa comunitară.

Programul guvernamental "Prima casă" va continua şi în acest an - a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul general al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Gheorghe Lepădat.

Publicat în Utile

România ocupă al doilea loc în Uniunea Europeană la suprafața cultivată cu meri iar la producția de fructe a fost, anul trecut, pe locul șapte – arată statisticile europene.

Publicat în Util in Agricultura

Brăila va fi primul judeţ al României care în 2020 va avea sistemul de irigaţii reabilitat pe întreaga suprafaţă, care însumează 360 de mii de hectare.

Publicat în Actualitatea agricola

Ministrul Mediului, vicepremierul Graţiela Gavrilescu, a anunţat, luni, că Programul "Rabla 2019" va demara până pe 5 aprilie, iar Guvernul şi-a propus să aloce, la fel ca şi anul trecut, fonduri pentru un număr de până la 50.000 de vouchere. 

Publicat în Utile

Câştigul salarial mediu nominal net a scăzut la 2.936 lei în luna ianuarie a acestui an, un declin de 0,7% faţă de luna decembrie a anului trecut.

Publicat în Utile

Fermierii care angajează tineri cu studii superioare de specialitate în domeniul agricol beneficiază de un sprijin financiar lunar de 1.000 de lei pentru fiecare persoană angajată.

Publicat în Actualitatea agricola

Senatorii au adoptat propunerea legislativă privind colectarea selectivă a deşeurilor în instituţiile publice. Potrivit senatorului USR Allen Coliban, România este pe penultimul loc în Europa la rata de reciclare.

Publicat în Utile
Pagina 1 din 67