-

Proprietarii de cherhanale din judeţul Tulcea le solicită autorităţilor române să sprijine domeniul piscicol prin subvenţii, decolmatări, dar şi compensaţii pentru pescari şi scutirea lor de la plata taxelor.

Publicat în Actualitatea agricola

Artistul timişorean Daniel Dorobanţu pregăteşte un concert cinematic ce prezintă în avanpremieră următorul album. Daniel Dorobanţu va cânta în Munţii Parâng, iar concertul va fi transmis LIVE, duminică, 16 august, de la ora 21:00.

Publicat în Cultura populara

 Cotroceni Summer Camp este un proiect educativ dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani, invitaţi să descopere patrimoniul Muzeului Naţional Cotroceni.

Publicat în Utile

Angajații companiilor care își întrerup activitatea din cauza apariției unor cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 vor primi indemnizație de șomaj tehnic, conform unei Ordonanțe de urgență publicate în Monitorul Oficial.

Publicat în Locuri de munca

Opt studenţi din Anglia, Italia, Spania, Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii, Mexic şi Honduras au fost prezenţi la Bistriţa în perioada 19 iulie–1 august, într-o tabăra internaţională de conservare şi restaurare a cojoacelor din piele care fac parte din costumul tradiţional românesc.

Publicat în Cultura populara

Deși este o plantă destul de intens cultivată pe plan mondial, în România , sorgul se cultivă de către destul de puțini fermieri.

Publicat în Actualitatea agricola

Autorităţile locale din 19 judeţe au decis că masca de protecţie trebuie purtată şi în aer liber.

Publicat în Utile

Șase localităţi au intrat de ieri în carantină din cauza creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Ce consecințe are acest lucru pentru agricultori?

Publicat în Util in Agricultura

Două asociaţii agricole din Italia cer soluţii ministrului sănătăţii pentru muncitorii sezonieri din România şi Bulgaria.

Publicat în Agricultura in lume

Spania a intrat astăzi în recesiune oficial, anunţând că produsul intern brut a înregistrat o scădere fără precedent de 18,5% în trimestrul al doilea al anului.

Publicat în Locuri de munca
Pagina 1 din 91