-

Fotbal, etapă cu etapă: Cronica etapei a 26-a din Liga I

În meciul cap de afiș al etapei a 26-a a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului regulat, FCSB s-a dat iar în stambă remizând 2-2, pe terenul penultimei clasate, FC. Voluntari. O evoluție cenușie, un rezultat pe măsură.

Nici liderul CFR Cluj nu a punctat la ..impresia artistică, impunându-se cu 1-0 în propria „haltă” în fața echipei olteanului Eugen Neagoe, Sepsi Sfântu Gheorghe.

În aceeași notă - străvezie - aflându-se desigur Viitorul Constanța, o victorie cu forcepsul acasă, asupra botoșenenilor și chiar și Politehnica din Copoul Iașilor, rămasă ... repetentă pe malul Argeșului, în fața sibienilor lui Mitriță.

Medieșenii și ilfovenii Concordiei nu au izbutit să-și revină nici în al doisprezecelea ceas, primii remizând fără gol acasă, cu Dunărea Călărașilor iar celialți cedând în deplasare în fața câinilor roșii, cu 1-2.

O victorie „a la Pirrus” pentru Dionamo. Derby-ul din Cetatea Băniei dintre fosta Craiova Maxima și Astra, scor 2-1, nu a mai contat nicicum, ambele fiind calificate apriori în play –off.

Unde se vor duela cu CFR Cluj, FCSB, Viitorul și Sepsi.

În play-out vor fi celelalte opt formații: FC Botoșani, Poli Iași, AFC Hermanstadt, Dinamo, Gaz Metan Mediaș, Dunărea Călărași, F.C. Voluntari și Concordia Chiajna...

Ilie Dobre

Articole înrudite

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out - etapa a V-a

  Nimic nou sub soare în etapa a cincea a play-off-ului primei scene fotbalistice a țării... În derby-ul de sub Feleacul Clujului, dintre CFR și FCSB, spectacolul nu a existat decât în tribune. Citește articolul pe larg:

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out - etapa a IV-a

  În derby-ul etapei a patra a play-offului Ligii I de fotbal, disputat în Bănie în fața unei asistențe record, între fosta „Craiova Maxima’ și CFR Cluj, spectacolul a trecut în planul secund fiind unul cenușiu. Detalii:

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out

  Aceeași ambianță sublimă în tribunele Arenei Naționale a Bucureștilor. Aceleași echipe, FCSB și Universitatea Craiova. Același scor 3-2 pentru albaștrii viteziști. Același derby spectaculos, electrizant. Detalii:

 • Fotbal, etapă cu etapă

  Ai noștri bravi tricolori au debutat cu stângul în noua campanie de calificare la Euro 2020, cedând cu 1-2 la Stokholm, în fața vikingilor suedezi, în urma unui joc neconvingător, cenușiu, îndeosebi în primul mitan.

 • Fotbal, etapă cu etapă. Etapa a 2-a Play-Off și Play-Out

  A doua rundă din play-off a aparținut net favoritelor. Chiar dacă pe teren jocul nu s-a ridicat nici cum la înălțime. Fosta „Craiova Maxima” s-a chinuit realmente la Sfîntu Gheorghe în fața ultimei clasate, Sepsi.