-

Fotbal, etapă cu etapă: Cronica etapei a 26-a din Liga I

În meciul cap de afiș al etapei a 26-a a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului regulat, FCSB s-a dat iar în stambă remizând 2-2, pe terenul penultimei clasate, FC. Voluntari. O evoluție cenușie, un rezultat pe măsură.

Nici liderul CFR Cluj nu a punctat la ..impresia artistică, impunându-se cu 1-0 în propria „haltă” în fața echipei olteanului Eugen Neagoe, Sepsi Sfântu Gheorghe.

În aceeași notă - străvezie - aflându-se desigur Viitorul Constanța, o victorie cu forcepsul acasă, asupra botoșenenilor și chiar și Politehnica din Copoul Iașilor, rămasă ... repetentă pe malul Argeșului, în fața sibienilor lui Mitriță.

Medieșenii și ilfovenii Concordiei nu au izbutit să-și revină nici în al doisprezecelea ceas, primii remizând fără gol acasă, cu Dunărea Călărașilor iar celialți cedând în deplasare în fața câinilor roșii, cu 1-2.

O victorie „a la Pirrus” pentru Dionamo. Derby-ul din Cetatea Băniei dintre fosta Craiova Maxima și Astra, scor 2-1, nu a mai contat nicicum, ambele fiind calificate apriori în play –off.

Unde se vor duela cu CFR Cluj, FCSB, Viitorul și Sepsi.

În play-out vor fi celelalte opt formații: FC Botoșani, Poli Iași, AFC Hermanstadt, Dinamo, Gaz Metan Mediaș, Dunărea Călărași, F.C. Voluntari și Concordia Chiajna...

Ilie Dobre

Articole înrudite

 • Fotbal, etapă cu etapă. Etapa a 2-a Play-Off și Play-Out

  A doua rundă din play-off a aparținut net favoritelor. Chiar dacă pe teren jocul nu s-a ridicat nici cum la înălțime. Fosta „Craiova Maxima” s-a chinuit realmente la Sfîntu Gheorghe în fața ultimei clasate, Sepsi.

 • Fotbal, etapă cu etapă. Liga I - Play-Off și Play-Out

  În derby-ul primei etape a Ligii I de fotbal sezonul 2018 – 2019, mânjii lui Gică Hagi au umilit favorita F.C.S.B. chiar pe terenul acesteia - Arena Națională - cu 2-1! Un meci dinamic, combinativ, spectaculos. Detalii:

 • Fotbal, etapă cu etapă: Cronica etapei a 25-a din Liga I

  Întâlnirea de pe Arena Națională a Bucureștilor, dintre FCSB și Universitatea Craiova, a întrunit, într-adevăr, toate atributele unui derby autentic. O atmosferă inefabilă în tribune.  Citește avancronica etapei:

 • Fotbal, etapă cu etapă: Cronica etapei a 24-a din Liga I

  O etapă anodină, în general, cu eficiență minimă. S-au marcat doar opt goluri în șapte meciuri. Aceeași dispută aprigă pentru balon, dar una sterilă. Ratări peste ratări, din poziții favorabile. Citește pe larg:

 • Fotbal, etapă cu etapă: Cronica etapei a 23-a din Liga I

  În derby-ul etapei a XXIII-a a Ligii I de fotbal, disputat într-o atmosferă magnifică în Cetatea Băniei, amintind parcă de vremurile de odinioară când „Craiova Maxima” se afla pe piscuri de glorie, oltenii „macaronarului” Mangia, au mazilit realmente, „ expresul de Cluj”, Andrei Cristea și Kolic răsucind cuțitul în rana liderului.