-

Fotbal, etapă cu etapă. Liga I - Play-Off și Play-Out

În derby-ul primei etape a Ligii I de fotbal sezonul 2018 – 2019, mânjii lui Gică Hagi au umilit favorita F.C.S.B. chiar pe terenul acesteia - Arena Națională - cu 2-1! Un meci dinamic, combinativ, spectaculos. Detalii:

în care au ieșit la rampă Ianis Hagi, Calcan și Florinel Coman autorul unui gol și al unui șut în sâlpul din stânga al porții Viitorului, dintr-o superbă lovitură liberă!

„Buturuga mică” a răsturnat astfel „carul mare”, argumentând fapul că în fotbal prieteniile, adesea, nu mai contează...

Fosta „Craiova Maxima” s-a revanșat în fața unei Astre visătoare, frustrată ce-i drept și de un penalty, în timp ce liderul CFR Cluj s-a impus la pas cu 3-1 în fața celor de la Sepsi.

În play-out a surprins victoria neta a medieșenilor la Pitești asupra sibienilor.

Ca și succesul nescontat al Voluntarilor în Copoul Iașilor.

„Câinii roșii” au „secat”, în groapă, Dunărea Călărașilor, în timp ce la Botoșani, în disputa cu ilfovenii Concordiei, nimeni nu a învins pe nimeni.

D’ale fotbalului…

Ilie Dobre

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite

 • Fotbal, etapă cu etapă. Etapa a 2-a Play-Off și Play-Out

  A doua rundă din play-off a aparținut net favoritelor. Chiar dacă pe teren jocul nu s-a ridicat nici cum la înălțime. Fosta „Craiova Maxima” s-a chinuit realmente la Sfîntu Gheorghe în fața ultimei clasate, Sepsi.

 • Fotbal, etapă cu etapă: Cronica etapei a 26-a din Liga I

  În meciul cap de afiș al etapei a 26-a a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului regulat, FCSB s-a dat iar în stambă remizând 2-2, pe terenul penultimei clasate, FC. Voluntari. O evoluție cenușie, un rezultat pe măsură.

 • Fotbal, etapă cu etapă: Cronica etapei a 25-a din Liga I

  Întâlnirea de pe Arena Națională a Bucureștilor, dintre FCSB și Universitatea Craiova, a întrunit, într-adevăr, toate atributele unui derby autentic. O atmosferă inefabilă în tribune.  Citește avancronica etapei:

 • Fotbal, etapă cu etapă: Cronica etapei a 24-a din Liga I

  O etapă anodină, în general, cu eficiență minimă. S-au marcat doar opt goluri în șapte meciuri. Aceeași dispută aprigă pentru balon, dar una sterilă. Ratări peste ratări, din poziții favorabile. Citește pe larg:

 • Fotbal, etapă cu etapă: Cronica etapei a 23-a din Liga I

  În derby-ul etapei a XXIII-a a Ligii I de fotbal, disputat într-o atmosferă magnifică în Cetatea Băniei, amintind parcă de vremurile de odinioară când „Craiova Maxima” se afla pe piscuri de glorie, oltenii „macaronarului” Mangia, au mazilit realmente, „ expresul de Cluj”, Andrei Cristea și Kolic răsucind cuțitul în rana liderului.