-

Fotbal, etapă cu etapă. Liga I - Play-Off și Play-Out

În derby-ul primei etape a Ligii I de fotbal sezonul 2018 – 2019, mânjii lui Gică Hagi au umilit favorita F.C.S.B. chiar pe terenul acesteia - Arena Națională - cu 2-1! Un meci dinamic, combinativ, spectaculos. Detalii:

în care au ieșit la rampă Ianis Hagi, Calcan și Florinel Coman autorul unui gol și al unui șut în sâlpul din stânga al porții Viitorului, dintr-o superbă lovitură liberă!

„Buturuga mică” a răsturnat astfel „carul mare”, argumentând fapul că în fotbal prieteniile, adesea, nu mai contează...

Fosta „Craiova Maxima” s-a revanșat în fața unei Astre visătoare, frustrată ce-i drept și de un penalty, în timp ce liderul CFR Cluj s-a impus la pas cu 3-1 în fața celor de la Sepsi.

În play-out a surprins victoria neta a medieșenilor la Pitești asupra sibienilor.

Ca și succesul nescontat al Voluntarilor în Copoul Iașilor.

„Câinii roșii” au „secat”, în groapă, Dunărea Călărașilor, în timp ce la Botoșani, în disputa cu ilfovenii Concordiei, nimeni nu a învins pe nimeni.

D’ale fotbalului…

Ilie Dobre

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out - etapa a V-a

  Nimic nou sub soare în etapa a cincea a play-off-ului primei scene fotbalistice a țării... În derby-ul de sub Feleacul Clujului, dintre CFR și FCSB, spectacolul nu a existat decât în tribune. Citește articolul pe larg:

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out - etapa a IV-a

  În derby-ul etapei a patra a play-offului Ligii I de fotbal, disputat în Bănie în fața unei asistențe record, între fosta „Craiova Maxima’ și CFR Cluj, spectacolul a trecut în planul secund fiind unul cenușiu. Detalii:

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out

  Aceeași ambianță sublimă în tribunele Arenei Naționale a Bucureștilor. Aceleași echipe, FCSB și Universitatea Craiova. Același scor 3-2 pentru albaștrii viteziști. Același derby spectaculos, electrizant. Detalii:

 • Fotbal, etapă cu etapă

  Ai noștri bravi tricolori au debutat cu stângul în noua campanie de calificare la Euro 2020, cedând cu 1-2 la Stokholm, în fața vikingilor suedezi, în urma unui joc neconvingător, cenușiu, îndeosebi în primul mitan.

 • Fotbal, etapă cu etapă. Etapa a 2-a Play-Off și Play-Out

  A doua rundă din play-off a aparținut net favoritelor. Chiar dacă pe teren jocul nu s-a ridicat nici cum la înălțime. Fosta „Craiova Maxima” s-a chinuit realmente la Sfîntu Gheorghe în fața ultimei clasate, Sepsi.