-

Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out - etapa a IV-a

În derby-ul etapei a patra a play-offului Ligii I de fotbal, disputat în Bănie în fața unei asistențe record, între fosta „Craiova Maxima’ și CFR Cluj, spectacolul a trecut în planul secund fiind unul cenușiu. Detalii:

Sub bagheta lui Dan Petrescu, nici nu este de mirare, pentru el contând doar rezultatul și teama de a nu primi gol. Poate de aceea a părăsit fotbalul asiatic pe ușa din dos... 

Scorul alb 0-0 i-a retezat deocamdată visul de preamărire al „macaronarului” Denis Mangia. Ceasul său și-un praz verde!

„Mânjii’ lui Gică Hagi au făcut instrucție de front cu Astra, umilind-o la Giurgiu cu un sec 4-1!

FCSB nu renunță. Aseară pe Arena Națională a măturat gazonul cu anonima Sepsi Sfântu Gheorghe, în fața cărei s-a impus fără probleme cu 2-0.

În play-out continuă declinul Concordiei, 2-3 pe terenul ”câinilor roșii”, și al sibienilor, un nou eșec, acasă, la Pitești în fața Politehnicii ieșene.

Tot astfel, Dunărea Călărașilor egalată în extremis pe teren propriu de FC Voluntari. Sau FC Botoșani care a pierdut fără drept de apel la Mediaș...

Ilie Dobre

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out - etapa a V-a

  Nimic nou sub soare în etapa a cincea a play-off-ului primei scene fotbalistice a țării... În derby-ul de sub Feleacul Clujului, dintre CFR și FCSB, spectacolul nu a existat decât în tribune. Citește articolul pe larg:

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out

  Aceeași ambianță sublimă în tribunele Arenei Naționale a Bucureștilor. Aceleași echipe, FCSB și Universitatea Craiova. Același scor 3-2 pentru albaștrii viteziști. Același derby spectaculos, electrizant. Detalii:

 • Fotbal, etapă cu etapă

  Ai noștri bravi tricolori au debutat cu stângul în noua campanie de calificare la Euro 2020, cedând cu 1-2 la Stokholm, în fața vikingilor suedezi, în urma unui joc neconvingător, cenușiu, îndeosebi în primul mitan.

 • Fotbal, etapă cu etapă. Etapa a 2-a Play-Off și Play-Out

  A doua rundă din play-off a aparținut net favoritelor. Chiar dacă pe teren jocul nu s-a ridicat nici cum la înălțime. Fosta „Craiova Maxima” s-a chinuit realmente la Sfîntu Gheorghe în fața ultimei clasate, Sepsi.

 • Fotbal, etapă cu etapă. Liga I - Play-Off și Play-Out

  În derby-ul primei etape a Ligii I de fotbal sezonul 2018 – 2019, mânjii lui Gică Hagi au umilit favorita F.C.S.B. chiar pe terenul acesteia - Arena Națională - cu 2-1! Un meci dinamic, combinativ, spectaculos. Detalii: