-

Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out - etapa a V-a

Nimic nou sub soare în etapa a cincea a play-off-ului primei scene fotbalistice a țării... În derby-ul de sub Feleacul Clujului, dintre CFR și FCSB, spectacolul nu a existat decât în tribune. Citește articolul pe larg:

Pe gazon o dispută anostă fără sare și fără piper.

Scor alb în consonanță cu valoarea celor două combatante. Exigențe mari, posibilități prea reduse, parcă, de exprimare.

Fosta “Craiova Maxima” s-a trezit ancorată în „vria” din albia mediocrității. Al doilea duel cu „mânjii” lui Hagi, al doilea eșec. Tot 1-2.

De această dată Devis Mangia a debarcat pe malul ...mării. Țapul ispășitor?

În fine, Astra a spart gheața obținând primele puncte. 1-0 la Sfântu Gheorghe în fața celei mai slabe echipe a play-off-ului, Sepsi.

A surprins replica destul de acidă a Concordiei în disputa de acasă cu Dunărea Călărașilor. Până acum, „ciuca bătăilor”, formația ilfoveană și-a ieșit din pepeni administrând un sec 3-0 echipei fostului ei tehnician, Dan Alexa!

Haita „câinilor” de la Dinamo s-a impus la limită în Copoul Iașilor, întrun joc anodin.

Tot astfel botoșenenii pe teren propriu, în fața sibienilor.

Să consemnăm totuși forma de zile mari a medieșenilor, care au pricinuit ilfovenilor din Voluntari primul eșec din acest an. Flacăra Gazului rămâne nestinsă, în play-out-ul Ligii I de fotbal.

Ilie Dobre

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out - etapa a IV-a

  În derby-ul etapei a patra a play-offului Ligii I de fotbal, disputat în Bănie în fața unei asistențe record, între fosta „Craiova Maxima’ și CFR Cluj, spectacolul a trecut în planul secund fiind unul cenușiu. Detalii:

 • Fotbal, etapă cu etapă. Play-Off și Play-Out

  Aceeași ambianță sublimă în tribunele Arenei Naționale a Bucureștilor. Aceleași echipe, FCSB și Universitatea Craiova. Același scor 3-2 pentru albaștrii viteziști. Același derby spectaculos, electrizant. Detalii:

 • Fotbal, etapă cu etapă

  Ai noștri bravi tricolori au debutat cu stângul în noua campanie de calificare la Euro 2020, cedând cu 1-2 la Stokholm, în fața vikingilor suedezi, în urma unui joc neconvingător, cenușiu, îndeosebi în primul mitan.

 • Fotbal, etapă cu etapă. Etapa a 2-a Play-Off și Play-Out

  A doua rundă din play-off a aparținut net favoritelor. Chiar dacă pe teren jocul nu s-a ridicat nici cum la înălțime. Fosta „Craiova Maxima” s-a chinuit realmente la Sfîntu Gheorghe în fața ultimei clasate, Sepsi.

 • Fotbal, etapă cu etapă. Liga I - Play-Off și Play-Out

  În derby-ul primei etape a Ligii I de fotbal sezonul 2018 – 2019, mânjii lui Gică Hagi au umilit favorita F.C.S.B. chiar pe terenul acesteia - Arena Națională - cu 2-1! Un meci dinamic, combinativ, spectaculos. Detalii: