-

Incepe concursul Dracula Bike pe Transfăgărășean

Serviciul Public Județean Salvamont Argeș organizează sâmbătă, 17 august 2019, în cadrul manifestărilor sub genericul "Sarbatorile Argeșului si Muscelului", concursul de ciclism montan "Dracula Bike".

Conform organizatorilor, startul concursului se va da din punctul Călugarița. Acesta se află la 3 km distanță de barajul Vidraru, pe firul catre Cumpana (drumul neasfaltat).

De aici se vor parcurge 9 km pâna la baza urcarii în Curmatura Runcurelei, unde va fi un post de control la care se vor valida foile de concurs, după care concurentii vor veni inapoi, spre sosire, urmand același parcurs. Distanta totala: 18 km. Altitudine totala cumulată: 390 metri. Nivel mediu.

Inscrierea se va face pe baza unei fișe prin care concurentul se angajeaza sa participe pe proprie raspundere. Inscrierile se pot face la tel 0248/224488 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ori la start, in ziua concursului, pana la ora 11:30.

Clasamentul va fi unul general, iar fiecare participant care ia startul, va primi un tricou de ciclism, inscriptionat cu logo-ul Dracula Bike. Portul castii va fi obligatoriu, minorii vor avea acordul părinţilor scris, ori parintii vor fi prezenti la start pentru a semna cererea de participare la concurs.

Concursul se adreseaza familiilor, copiilor,amatorilor de sport in natura.

Nu se va percepe taxa de participare. Startul se va da la ora 12:00, iar festivitatea de premiere va avea loc dupa sosirea ultimului concurent.

Coordonatele locului de start: N 45 22.395’ E 24 37.011’.

Sursa: Constantin Pasol

Foto: pixabay.com

Articole înrudite