Rețetă pas cu pas: Ruladă de pui cu umplutură
Rulada de pui cu umplutură de roșii cherry, busuioc și măsline servită în sos de brânză cu smântână.
19 Iunie 2015, 10:22
Rețeta de ruladă de pui cu umplutură se pregătește în 3 păși simpli: pregătim umplutura, condimentăm carnea și o punem la cuptor, după care se prepară sosul.
Este un preparat ideal care se servește alături de garnitura preferată a familiei. Rulada de pui cu umplută conține legume proaspete și măsline, iar carnea devine suculentă și fragedă, gătită în staniol la cuptor.
Ingrediente
- 2 buc. piept de pui
- 7-8 buc. roșii cherry
- 7-8 buc. măsline
- 3 căței de usturoi
- un pumn de frunze proaspete de busuioc
- sare și piper
- ulei de măsline
Pentru sos
- 150 ml. smântână lichidă
- 100 g. brânză mucegăită
Preparare Ruladă de pui cu umplutură
Începeți prin prepararea umpluturii. Se tăie roșiile cherry, măslinele jumătăți, 3 căței de usturoi și frunzele de busuioc tocate. Se toarnă cu ulei de măsline și se lasă umplutura să se parfumuze. În acest timp, se prepară carnea de pui.