-

Rețetă pas cu pas: Ruladă de pui cu umplutură

Rulada de pui cu umplutură de roșii cherry, busuioc și măsline servită în sos de brânză cu smântână.


Rețeta de ruladă de pui cu umplutură se pregătește în 3 păși simpli: pregătim umplutura, condimentăm carnea și o punem la cuptor, după care se prepară sosul.

Este un preparat ideal care se servește alături de garnitura preferată a familiei. Rulada de pui cu umplută conține legume proaspete și măsline, iar carnea devine suculentă și fragedă, gătită în staniol la cuptor.

Ingrediente

- 2 buc. piept de pui
- 7-8 buc. roșii cherry
- 7-8 buc. măsline
- 3 căței de usturoi
- un pumn de frunze proaspete de busuioc
- sare și piper
- ulei de măsline

Pentru sos

- 150 ml. smântână lichidă
- 100 g. brânză mucegăită

Preparare Ruladă de pui cu umplutură

Începeți prin prepararea umpluturii. Se tăie roșiile cherry, măslinele jumătăți, 3 căței de usturoi și frunzele de busuioc tocate. Se toarnă cu ulei de măsline și se lasă umplutura să se parfumuze. În acest timp, se prepară carnea de pui.

Citește continuarea pe bewoman.ro.