Pui crocant cu sos de muştar şi miere
Timp de pregătire: 50 de minute Ingrediente: 100g de covrigei sărați (pretzels), 12 pulpe superioare de pui, dezosate și fără piele, făină, pentru tapetarea pulpelor, 2 ouă, bătute cu furculița, 1 lingură ulei de măsline, 100ml de muștar cu boabe, 4 linguri de miere, 1 linguriță de oțet din vin alb, legume verzi sau salată și cartofi, pentru servit.
26 Iunie 2015, 04:14
Mod de preparare:
1. Încinge cuptorul la 200ºC. Mărunțește covrigeii în robotul de bucătărie sau într-o pungă de plastic peste care treci sucitorul de câteva ori. Toarnă pesmetul astfel format pe o farfurie. Asezonează pulpele de pui, tăvălește-le prin făină, prin ou și la final prin pesmet.
Pune-le într-o tavă, stropește-le cu ulei și dă-le la cuptor 35 minute, până când devin crocante la exterior și fragede în interior.