-

Pulpă de miel umplută

Pulpa de miel umplută la cuptor este un deliciu. Cel mai bine este să folosești o pulpă din față, dezosată.


La fel de bine poate fi umplut si muschiuletul din miel, dupa ce este desfacut pe mijloc. Drept garnitura, foloseste dovlecei sotati sau cartofi cu rozmarin.

Ingrediente: o pulpa de miel dezosata, 3-4 dovlecei, 40 g de unt, 3 linguri de ulei de masline, 4 ramuri de cimbru proaspat.

Umplutura: 200 g de miez de paine, 100 ml de lapte, 10 fire de patrunjel, 10 fire de arpagic, o legatura de asmatui, un ou, un catel de usturoi zdrobit, 20 g de unt, 50 g de muguri de pin, sare, piper.

Preincalzeste cuptorul la 210° C. Pregateste umplutura. Inmoaie miezul de paine in lapte si scurge-l. Spala verdeata, toac-o si zdrobeste mugurii de pin. Soteaza putin in unt ceapa si usturoiul. Amesteca miezul de paine, verdeata, ceapa, mugurii de pin, oul, sare si piper.

Afla continuarea retetei AICI