-

Ingredientul care face fiecare bucătărie a lumii să aiba un gust autentic

Te-ai intrebat ce anume face mancarea indiana sa guste a mancare indiana? Uneori, un ingredient este cel care face diferenta.

Iata care sunt cele mai distinctive ingrediente din bucatariile lumii, care, atunci cand sunt incluse intr-o reteta, sunt folosite intr-o cantitate mare.

Bucataria africana: Chimen

Bucataria americana: merele

Bucataria asiatica: uleiul de susan

Bucataria sud-americana: avocado

Bucataria chineza: uleiul de alune

Bucataria est-europeana/ruseasca: taiteii din ou

Bucataria engleza/scotiana: coacaze

Bucataria frantuzeasca: Tarhon

Bucataria germana: varza murata

Bucataria greaca: branza feta

Bucataria indiana: uleiul de seminte de mustar

Bucataria irlandeza: whiskey

Bucataria italiana: branza romano

Bucataria thailandeza: galangal

Bucataria japoneza: Katsuobushi

Bucataria evreiasca: caise

Bucataria mexicana: avocado

Bucataria din orientul mijlociu: seminte de susan prajite

Bucataria spaniola/portugheza: sofran

Sursa: paginadeagricultura.ro