-

KFETELE.RO Secretul ciorbei rădăuțene a fost dezvăluit de o gospodină din Bucovina (rețete românești pe gustul tău)

Incearca aceasta reteta romaneasca de ciorba radauteana! O gospodina din Bucovina a dezvaluit un truc incredibil pentru un gust desavarsit.

Ingrediente

Ingrediente pentru 4,5-5 litri:

- Un piept mare de pui cu piele şi os
- O ceapă
- O ţelină de mărimea unui măr
- Un păstârnac
- O rădăcină de pătrunjel
- 2-3 morcovi

- Un gogoşar şi un ardei gras roşu
- 3 ouă
- 200-300 ml smântână 20% grăsime
- Una-două linguri oţet
- 3-4 căţei de usturoi
- O legătură pătrunjel

Afla modul de preparare si secretul reusitei pe kfetele.ro

 

 

 

Urmărește AICI mai multe clipuri cu REȚETA ZILEI