-

CLICKPENTRUFEMEI. Sucul de morcovi, remediu pentru bolile de stomac

Alimentația nesănătoasă, lipsa sportului, nemâncatul dimineața etc., toate provocă creșterea cantității de aciditate în stomac, cauzând afecțiuni ca gastrită, arsuri la stomac, ulcer, durere de stomac.

Principalul simptom al gastritei este durerea de stomac, care poate fi acompaniată de alte simptome, precum arderi stomacale, balonare, gaze, senzație de greață, inflamația la nivelul gâtului.

În plus, cel care contribuie foarte mult la dezvoltarea gastritei este stresul, care crește producția de hormoni numiți cortizol în organism care, la rândul lor, cresc cantitatea de acid gastric și provoacă durerea de stomac.

Gastrita lăsată netratată poate duce la cancer de colon. Pentru a combate gastrita sau pentru a o preveni, este important să îți schimbi stilul de viață și alimentația. De asemenea, medicamentele specifice pentru astfel de probleme nu trebuie ignorate. Pe lângă acestea, eficiente sunt și remediile naturale. Ele au capacitatea de a ameliora simptomele gastritei și ale altor boli de stomac.

Remediul care combate afecțiunile stomacale

Ai nevoie de:

- 1 cană de suc (proaspăt) de morcovi
- 3-4 frunze de mentă

Află cum se pregătește sucul de morcovi pe clickpentrufemei.ro.