-

SFATULPARINTILOR.RO Purifică sângele și te scapă de bacterii! INGREDIENTUL Magic

Există un motiv pentru care majoritatea rețetelor culinare necesită ceapă, aroma lor puternică adaugă ceva special chiar și celui mai simplu fel de mâncare. Ceapa este bogată în fibre dietetice, vitamina B-6, potasiu, mangan și vitamina C. Ceapa aduce beneficii  pentru digestie, sănătatea inimii, circulația sângelui și diureză. Ideea că ceapa este un "magnet" pentru bacterii circulă de secole, dar odată cu apariția internetului, această teorie a devenit mult mai cunoscută.  


Cu toate acestea, astăzi, ne vom concentra pe o utilizare specifică a cepei. Această legumă uimitoare este capabilă să purifice sângele si să elimine toxinele din organism.

Ceapa conține acid fosforic, capabilă să intre în sânge, să ucidă toate bacteriile și germenii și să vă lase corpul fără toxine.

În acest scop, trebuie să aplicați ceapa în partea de jos a picioarelor. Tălpile conține puncte de acces, numite meridiane, care sunt conectate direct la organele interne. Prin urmare, aceste meridiane reprezintă o cale către fiecare organ și sistemul nervos. (PM)

Purifică sângele și te scapă de bacterii! INGREDIENTUL Magic

Stiai ca pe talpile picioarelor se gasesc puncte de acces direct ale organelor tale interne? In medicina chineza sunt cunoscute drept meridiane si sunt asociate fiecarui organ aflat in corp.

Exista oameni care nu recunosc existenta meridianelor energetice insa persoanele familiarizate cu medicina chineza stiu ca sistemul meridian este strans corelat cu sistemul nervos. Asadar, daca esti constient de nervii si sistemul nervos, esti constient si de existenta meridianelor energetice.

Pe talpile picioarelor exista diferite terminatii nervoase (aproximativ 7.000 de meridiane) legate de diferite organe. Ele sunt asemeni unor circuite electrice puternice in corp si, adesea, sunt inactive din cauza faptului ca oamenii poarta pantofi si nu merg sa faca acupunctura pentru ca nervii sau meridianele sa fie activate.

Tocmai de aceea este recomandat sa mergi descult pe afara. Pentru ca meridianele sa fie stimulate, iar corpul tau sa fie incarcat cu ionii negativi din campul magnetic al pamantului.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro

Articole înrudite