-

CLICKPENTRUFEMEI. Remedii naturale cu avocado

Datorită proprietăților sale antioxidante, precum și a conținutului de fibre și acizi grași esențiali, avocado a devenit alimentul care nu lipsește din dieta zilnică a milioane de oameni din întreaga lume.

Caracterizat prin centrul său verde și textura moale, cremoasă, avocadoul este un aliment provenit din America Centrală, care a fost evaluat de secole pentru proprietățile sale nutriționale și cosmetice multiple.

Datorită cantității mari de acizi grași esențiali găsiți atât în interiorul cât și în exteriorul acestui fruct, există nenumărate remedii naturale uimitoare cu avocado.

Pe lângă faptul că oferă o aromă delicioasă mai multor rețete, avocado are efecte pozitive asupra sănătății cardiovasculare, cognitive și metabolice. Cel mai important este faptul că poți profita de fiecare parte a fructului, mai ales când îl folosești pentru a prepara remedii naturale.

Avocado scade nivelul mărit al colesterolului

Mulțumită conținutului ridicat de antioxidanți, vitamina E și acizi grași Omega-3, avocado poate fi folosit pentru a reduce nivelurile crescute de colesterol rău. Combină-l cu alte ingrediente sănătoase pentru a crește beneficiile pe care le oferă sănătății.

Avocado detoxifică organismul

Antioxidanții prezenți în avocado sunt excelenți pentru stimularea eliminării toxinelor care sunt reținute de țesuturile corpului. Include fructul în băuturi natural.

Vezi cum se prepară rețeta cu efect detoxificant pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite