-

CLICKPENTRUFEMEI. Untul de cacao, ideal pentru pielea uscată

Cu o textură bogată și cremoasă, untul de cacao este sursă bogată de acizi grași și compuși hidratanți, despre care se știe că acționează foarte bine pe pielea uscată. Dacă și tu ai tegumentul uscat și nu știi ce să mai folosești pentru a-i reda catifelarea, iată cum poți folosi untul de cacao.

Aplicare directă

Folosește unt de cacao direct pe piele, lasă-l să acționeze 20-25 de minute și apoi clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul de 3-4 ori pe săptămână. Vei obține rezultatele dorite: o pielea hidratată și catifelată!

Unt de cacao și ulei de nucă de cocos

Topește 6-7 linguri de unt de nucă de cocos, pe care-l amesteci apoi cu uleiul de cacao. Toarnă uleiurile într-un recipient de sticlă, lasă-l să se răcească și după care poate fi folosit. Masează pielea 5 minut cu amestecul obținut, apoi lasă-l să acționeze 25 de minute. Clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul de 3 ori pe săptămână pentru o piele catifelată și hidratată.

Unt de cacao și miere

Pune într-un bol 1 lingură de unt de cacao și două linguri de miere. Amestecă, după care aplică pasta obținută pe întreaga suprafață a pielii. Las-o să acționeze 30 de minute, apoi clătește cu apă călduță. Tratamentul se folosește o dată pe săptămână.

Descoperă alte măști cu unt de cacao care fac minuni pentru pielea ta pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite