-

SFATULPARINTILOR.RO Acesta este cea mai enervantă trăsătură, în conformitate cu semnul tău zodiacal!

Nu există nicio persoană pe acest Pământ care să nu fi aruncat măcar odată o privire la horoscopul său datorită curiozității. Deși mulți nu cred în astrologie, nu se poate nega faptul că, adesea, există lucruri adevărate în ceea ce privește caracteristicile zodiacale scrise de astrologi. Fiecare semn zodiacal are calități unice si distincte. Dar, cu fiecare parte pozitivă vine si una negativă.

 Multe articole au fost scrise pentru a ajuta oamenii să înțeleagă caracteristicile semnelor zodiacului. Cei mai mulți discută despre trăsăturile pozitive ale fiecărui semn, dar oriunde avem bine, avem și rău. Nu am putut să înțelegem frigul dacă nu ar fi și cald. Nu am fi recunoscut dragostea dacă nu am mai experimentat ura.

Deci, există și trăsături opuse în fiecare dintre semnele astrologice. Așa cum am mai discutat despre toate caracteristicile pozitive ale fiecărui semn, trebuie discutate și caracteristicile negative. Deci, haideți să aruncăm o privire la aceste trăsături dificile și uneori enervante pentru cei de lângă noi. (PM)

Fiecare om are doua laturi, o parte buna, stralucitoare, cu multe calitati, pe care o arata tuturor, si alta mai “intunecata”, secreta, cu defecte pe care incearca sa le ascunda de ochii lumii. Cateodata, insa, la “nervi” iese la lumina si cea de-a doua latura.

Iata care este cel mai mare defect al zodiilor. Acum vei intelege de ce se enerveaza ceilalti.

Berbec

Esti stralucitor, pasional, aventuros, pregatit sa iei viata in piept. Sub aceasta “armura” se gaseste un suflet bland, sensibil.

Cel mai mare defect al tau? Esti mai mult decat nerabdator, esti mai mult decat impulsiv. Esti cel mai tanar semn zodiacal si ai probleme in a lua decizii. Iti plac ideile noi, insa numai daca sunt ale tale. Daca sunt ale altora, le respingi din start.

Taur

Esti semn de pamant, senzual si practic, cu picioarele bine infipte in pamant. Reusesti sa te faci placut, de cele mai multe ori.

Cel mai mare defect al tau? Incapatanarea ta este proverbiala. In plus, esti materialist, uneori lenes si te supraestimezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite