-

CLICKPENTRUFEMEI. Condimente minunate care ajută când ai gută

De gută nu sunt scutite femeile, dar bărbații sunt printre cei mai mulți pacienți. Femeile sunt mai predispuse să facă gută după menopauză. Guta e o boală complexă, un tip de artrită cu microcristale.

Cristalele de acid uric se depun la nivelul țesuturilor și al articulațiilor, provocând inflamație și durere locală. E însoțită de numeroase comorbidități, printre care insuficiența renală, sindromul metabolic, diabetul zaharat, hieprtensiunea sau insuficiența cardiacă.
Consumul de carne trebuie redus la minimum dacă ai gută. Dacă poți, redu de tot aportul de carne, pentru că ea dă acid uric când e metabolizată. Consumă fructe și legume proaspete și introdu în alimentația ta condimente naturale cum sunt cele pe care ți le vom arăta imediat!

Ananasul
Conține bromelaină, un compus antiinflamator care reduce durerea articulațiilor. Poți să cauți în farmacii suplimente alimentare cu bromelaină și să le folosești în dieta ta zilnică.

Ghimbirul
S-a demonstrat în repetate rânduri că este un minunat antiinflamator. O cercetare condusă pe șoareci de laborator a scos în evidență faptul că acesta reduce inflamația asociată cu prezența acidului uric.

Descoperă ce alte alimente te ajută dacă suferi de gută pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite