-

SFATULPARINTILOR.RO Ai lobul urechii lipit? Urechea ta e mică sau distanțată? Află ce dezvăluie aceste lucruri despre tine

Urechile noastre sunt sisteme remarcabile, complexe și fine, care ne permit să auzim lumea noastră. Dar știți că fac mai mult decât să auzim cu ele pur și simplu? Iată câteva lucruri despre urechea umană care ne vor ajuta să le înțelegem mai bine și să le apreciem funcția.

Suntem conștienți mereu de urechile noastre? Sunt depărtate de corp? Sunt prea mici sau prea mari? Suntem recunoscători pentru că putem asculta muzica favorită? Știai că urechile sunt singurele părți ale corpului care continuă să crească? Oare de ce se întâmplă asta? Unii susțin că urechile trebui să spună o poveste, în vreme ce alții cred că sunt un semn de înțelepciune.

Indiferent de motiv, lobul urechii dezvaluie cate ceva despre noi. Depinde de cum este: lipit, semilipit sau dezlipit lobul spune cate cava despre personalitatea noastra.

Asadar, in cazul in care lobul este:

Lipit

Ai o personalitate solida. Cand gasesti o persoana de care te indragostesti te atasezi rapid si iubesti in profunzime. Esti un om cinstit si inteligent.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite