-

CLICKPENTRUFEMEI. Evită aceste alimente dacă vrei un ten perfect

Orice nutriționist îți va spune că, pentru frumusețea tenului tău contează mai puțin ce cosmetice folosești, cât ce mănânci. Schimbă-ți dieta și vei obține tenul la care ai visat dintotdeauna! Pentru că, nu-i așa, frumusețea vine din interior. În cazul ăsta, la propriu!

Există hrană și băutură care să-ți mențină tenul strălucitor și mâncăruri care să-ți protejeze celulele pielii de riduri și îmbătrânire prematură. Am întocmit pentru tine o listă de suspecți de care să te ferești, pentru că, dac-o ții tot așa, pielea ta va avea de suferit.

Mai puțină sare

Ai ochii umflați când te trezești dimineața? Asta înseamnă că mănânci prea multă sare. Prea multă sare te face să reții apa în organism și asta duce la umflarea ochilor. Evită fructele de mare, foarte sărate și, de asemenea, unele legume verzi cum ar fi algele sau spanacul, bogate în iod, ceea ce duce la acnee. Nimeni nu spune să nu mai mănânci spanac sau alge sau fructe de mare, dar, în loc să le mănânci de câteva ori pe săptămână, mănâncă-le de câteva ori pe lună. De asemenea, trebuie să adăugăm aici și produsele lactate, vinovate pentru acnee. Un studiu din 2005 a scos în evidență relația care există între consumul de lapte și erupția cutanată. La cei predispuși, produsele lactate pot, de asemenea, să provoace roșeață.

Află ce alte alimente dăunează tenului pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite