-

CLICKPENTRUFEMEI. Plante care stimulează creșterea părului

Părul lung nu iese niciodată din stil. La urma urmei, mulți oameni consideră că este un simbol al frumuseții și eleganței. De aceea ideea de a ne pierde firele de păr are un impact major asupra noastră. Ce poți face pentru a combate problema?

Folosirea vopselelor de păr, uscătorului și produselor pentru îndreptare tind să deterioreze foliculul de păr, cauzând căderea. În același timp, problemele tiroidiene, anemia, alimentația deficitară sau menopauza pot agrava situația.

Masarea scalpului stimulează circulația sangvină, care ajută la absorbția substanțelor nutritive. De asemenea, există remedii naturale care hrănesc foliculul de păr de la rădăcină și care stimulează creșterea.

Ierburi și condimente care promovează creșterea părului

Remediile bazate pe ierburi și condimente devin din ce în ce mai populare pentru eficacitatea lor și prețul scăzut. Planta numită coada-calului este bogată în siliciu, care conferă părului o rezistență mai mare. În plus, contribuie la flexibilitate și stimularea creșterii firelor de păr, prevenind ruperea.

Iată care sunt cele mai bune:

Rozmarin

Fără îndoială, rozmarinul este una dintre cele mai recomandate plante pentru creșterea părului. Timp de decenii, acesta a fost utilizat eficient pentru prevenirea căderii părului, oferindu-i substanțe nutritive și rezistență la nivelul scalpului. În plus, previne albirea prematură. Clătirea zilnică a părului cu apă de rozmarin revigorează culoarea părului și adaugă volum în același timp.

Descoperă ce alte plante stimulează creșterea părului pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite