-

CLICKSANATATE. Tratează tusea cu semințe de dovleac

Dacă vremea schimbătoare este responsabilă pentru răceala de sezon, încearcă s-o tratezi cu ajutorul leacurilor naturiste! Unul dintre cele mai indicate este cel cu semințe de dovleac.

Acum este perioada în care organismul este expus la tot felul de viroze, răceli și afecțiuni mai ales la nivelul căilor respiratorii.

Dacă vrei să combați aceste afecțiuni de sezon, indicat ar fi să apelezi la puterea tratamentelor naturiste, și cele mai indicate ingrediente naturale sunt bineînțeles mierea și semințele de dovleac.

Cunoscută pentru faptul că este un antiinflamator natural, mierea este benefică pentru a înlătura afecțiunile ce pot săa pară la nivelul gâtului mai ales.

De aceste calități se bucură și semințele de dovleac cu specificarea că acestea au un conținut ridicat de vitamine, în special vitamina E și A, doi dintre cei mai puternici antioxidanți, benefice pentru imunitatea ta.

Semințele, sănătoase pentru inimă

Datorită cantității bune de magneziu conținută de semințele de dovleac, acestea sunt indicate a fi consumate pentru a te bucura de o inimă sănătoasă, ajutând la menținerea tensiunii arteriale în valori normale și la prevenirea accidentelor cardiovasculare.

Fiind totodată și o sursă bună de zinc, semințele de dovleac sunt indicate a fi consumate pentru a avea o imunitate de fier în această toamnă. Consumate seara înainte de culcare vor îmbunătăți starea de spirit și vor induce starea de somn.

Totodată, semințele de dovleac consumate îns tare crudă te vor ajuta să îți menții glicemia în valori bune, și în același timp reglează și funcția sexuală la bărbați.

Ține cont de faptul că un deficit de zinc este responsabil de apariția oboselii cronice, a depresie, a acneei, probleme de concentrare și slăbiciune musculară.

Nici grăsimile sănătoase din semințele de dovleac, cât și sursa de Omega-3 sunt o sursă excelentă pentru sănătatea ta.

Află mai multe despre beneficiile semințelor de dovleac AICI

Articole înrudite