-

CLICKPENTRUFEMEI. Șampon natural pentru păr gras

Frumusețea părului este afectată în fiecare zi de produsele folosite, umiditate și alți factori externi. Dar problemele podoabei capilare (părul gras, mătreața, pierderea firelor de păr) pot fi combătute prin folosirea unui șampon pe bază de ingrediente naturale.

Cele mai multe femei se confruntă cu păr gras. Dacă ești una dintre persoanele care au părul gras și care trebuie să îl spele în fiecare zi, înseamnă că scalpul produce sebum într-o cantitate mare. Nu este nimic anormal; trebuie doar să rezolvi această problemă într-un mod eficient – căutând cauza principală.

Scalpul care produce mult sebum duce la îngrășarea părului. Foliculii de păr produc uleiuri naturale care ne hrănesc scalpul și părul. Aceste uleiuri acționează ca un scut pentru păr și scalp, protejându-l de daunele cauzate de razele soarelui și alți factori externi. Deși acest lucru nu este un motiv de îngrijorare, părul gras este inestetic. În plus, excesul de sebum captează și particulele de praf ușor.

Principalele cauze pentru care scalpul produce o cantitate mare de sebum pot varia de la ereditate, la alimentație sau stilul de viață. S-ar putea să fie nevoie să folosești un șampon special – special pentru tipul de păr pe care-l ai.

Nu vei reuși să combați această problemă spălând podoaba capilară zilnic. Spălarea excesivă va afecta uleiurile naturale produse de scalp. Așadar, scalpul sfârșește prin a produce mai mult sebum. Ce poți face? Ai o singură variantă de răspuns: prepară-ți singură un șampon.

Șamponul natural este foarte eficient, curățând părul fără a-l afecta. Ingredientele de care ai nevoie le ai deja în bucătărie.

Află care este rețeta șamponului pentru părul gras pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite