-

CLICKPENTRUFEMEI. Remedii naturale pentru fermitatea pielii

Pierderea în greutate are un efect secundar asupra elasticității pielii, reducând în același timp și cantitatea de colagen produsă. Cele două proteine esențiale pentru piele, colagen și elastină, provoacă pierderea fermității și, implicit, a încrederii în tine. Pentru a preveni și combate problema, apelează la următoarele remedii.

Capsule uleioase de vitamina E

De-a lungul timpului, uleiul esențial de vitamina E a fost considerat remediul natural perfect pentru menținerea pielii tonifiate.
Cum se folosește:

Pune într-un bol conținutul a două capsule uleioase. Masează zona care și-a pierdut fermitatea, prin mișcări circulare, blânde. Lasă-l să acționeze peste noapte și apoi repetă tratamentul în fiecare zi, cel puțin până observi rezultatele.

Albuș

Un ingredient perfect pentru redarea fermității pielii este albușul. Are proprietăți astringente și alte substanțe nutritive care stimulează producția de elastină și colagen.
Cum se folosește:

Bate spumă un albuș. Aplic-o apoi pe față sau pe zona afectată, las-o să acționeze 15-20 de minute, după care clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul în fiecare seară.

Descoperă alte remedii eficiente pentru fermitatea pielii pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite