-

SFATULPARINTILOR.RO Ingredientul nebănuit din bucătăria ta care te protejează de cancer și atacuri de cord!

Multe societăți, în special cele ale Americii și ale Chinei, au un istoric de utilizare a acestui condiment din punct de vedere terapeutic. De fapt, acesta a fost folosit de mii de ani pentru a ajuta la tratarea multor probleme de sănătate. Considerat regele plantelor medicinale, nu numai că are proprietăți medicinale, dar este excelent pentru gătit și conține mai mulți nutrienți benefici.


Beneficiile terapeutice pretinse sunt aproape de necrezut, dar reputația sa continuă să crească în rândul cercetătorilor medicali. Poate distruge celulele canceroase din prostată, plămâni și pancreas. Piperul cayenne își are numele din regiunea Cayenne din Guineea Franceză.

Este cultivat în regiunile tropicale și sub-tropicale din India, Africa, Statele Unite ale Americii și Mexic. A fost introdus în restul lumii de călători spanioli și portughezi, care l-au transportat din America de Sud.

Compusul activ capsaicina este ceea ce aduce iuțeala. De fapt, multe dintre beneficiile de sănătate ale piperului de cayenne sunt, de asemenea, atribuite capsaicinei.

De asemenea, conține vitaminele C, A, B6 și E, potasiul, manganul, cuprul, fierul și câteva flavonoide, care oferă proprietăți puternic antioxidante. Capsaicina poate fi găsită în creme și unguente.

Aplicarea regulată a unei cantități foarte mici de piper de cayenne este, de asemenea, benefică pentru sănătatea dumneavoastră în mai multe moduri. (PM)

Exista in casa un condiment care ajuta la imbunatatirea digestiei, distruge celulele canceroase, stopeaza din fasa atacul de cord si, in plus, este de folos si la scaderea in greutate.

Este vorba despre ardeii iuti cayenne care sunt folositi de mii de ani pentru condimentarea alimentelor. Acestia s-ar putea dovedi cele mai valoroase plante medicinale din lume.

Beneficiile ardeiului cayenne pentru sanatate

Bogat in vitaminele A, C si in complexul de vitamine B, in calciu si potasiu, studiile au aratat a ardeiul iute cayenne ajuta la construirea de tesuturi in stomac si impulsioneaza actiunea in intestine. In plus, acest tip de ardei iute actioneaza precum un catalizator si creste eficacitatea alte ierburi si in tratamentele alternative ale cancerului.

Ardeiul cayenne incalzeste corpul si stimuleaza eliberarea de mucus din aparatul respirator. Daca ai mancat vreodata un ardei iute, stii faptul ca ajuta la curatarea sinusurilor si provoaca transpiratie. Astfel ardeiul iute reduce febra si usureaza congestia cauzata de raceala a aparatului respirator.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite

 • Oltenii se întrec în obținerea de roșii record

  Un fermier oltean se laudă cu roșii-record cât inima de bou, după cum le este și denumirea populară. Acestea au fost obținute prin programul Tomate din acest an.

 • Ce măsuri trebuie luate de populație, după inundații?

  Având în vedere producerea inundațiilor severe, iată în continuare o serie de măsuri care trebuie cunoscute și avute în vedere de populația afectată.

 • Obligeana, o plantă cu virtuți anticancerigene

  Obligeana este răspândită în flora spontană din locuri mlăştinoase şi stufărişuri cu mare umiditate şi creşte bine pe marginea râurilor, a bălţilor, a lacurilor şi a apelor lin curătoare, mai ales în zonele montane.

  Planta creşte în zonele cu o altitudine de până la 1.000 de metri din Banat şi mai puţin din nordul Moldovei, Transilvania şi Delta Dunării.

  În tratamentul cancerului, obligeana constituie un excelent remediu de vindecare în perioada de convalescenţă după operaţiile de extirpare a ţesuturilor malignizate. Cele mai bune rezultate se obţin în cazul cancerelor localizate la nivelul colonului şi cu extindere spre organele adiacente (ficat, pancreas, splină, uter, plămâni şi sân).

  Cei mai mulţi specialişti în fitoterapie recomandă, în boli canceroase, infuzia sau maceratul la rece, din care se iau câte o cană dimineaţa, pe stomacul gol, precum şi seara, înainte de cină, într-o cură de 3 luni consecutiv.

  După o pauză de o lună se reia cura.

  Citeste continuarea AICI

 • Piese ale tezaurului de aur al României vor fi expuse la Muzeul Móra din Szeged, Ungaria

  Valoroasa colecţie a fost transportată de la Bucureşti la Muzeul Móra din Szeged în secret, prin exluderea publicului, iar despachetarea lăzilor a avut loc duminică după-amiază.

 • Clopul cu păun - piesă de rezistență a costumului popular năsăudean

  Confecţionarea clopului cu păun, cel mai de vază element din costumul popular fecioresc din Ţara Năsăudului, a devenit o artă.