-

SFATULPARINTILOR.RO Ingredientul nebănuit din bucătăria ta care te protejează de cancer și atacuri de cord!

Multe societăți, în special cele ale Americii și ale Chinei, au un istoric de utilizare a acestui condiment din punct de vedere terapeutic. De fapt, acesta a fost folosit de mii de ani pentru a ajuta la tratarea multor probleme de sănătate. Considerat regele plantelor medicinale, nu numai că are proprietăți medicinale, dar este excelent pentru gătit și conține mai mulți nutrienți benefici.


Beneficiile terapeutice pretinse sunt aproape de necrezut, dar reputația sa continuă să crească în rândul cercetătorilor medicali. Poate distruge celulele canceroase din prostată, plămâni și pancreas. Piperul cayenne își are numele din regiunea Cayenne din Guineea Franceză.

Este cultivat în regiunile tropicale și sub-tropicale din India, Africa, Statele Unite ale Americii și Mexic. A fost introdus în restul lumii de călători spanioli și portughezi, care l-au transportat din America de Sud.

Compusul activ capsaicina este ceea ce aduce iuțeala. De fapt, multe dintre beneficiile de sănătate ale piperului de cayenne sunt, de asemenea, atribuite capsaicinei.

De asemenea, conține vitaminele C, A, B6 și E, potasiul, manganul, cuprul, fierul și câteva flavonoide, care oferă proprietăți puternic antioxidante. Capsaicina poate fi găsită în creme și unguente.

Aplicarea regulată a unei cantități foarte mici de piper de cayenne este, de asemenea, benefică pentru sănătatea dumneavoastră în mai multe moduri. (PM)

Exista in casa un condiment care ajuta la imbunatatirea digestiei, distruge celulele canceroase, stopeaza din fasa atacul de cord si, in plus, este de folos si la scaderea in greutate.

Este vorba despre ardeii iuti cayenne care sunt folositi de mii de ani pentru condimentarea alimentelor. Acestia s-ar putea dovedi cele mai valoroase plante medicinale din lume.

Beneficiile ardeiului cayenne pentru sanatate

Bogat in vitaminele A, C si in complexul de vitamine B, in calciu si potasiu, studiile au aratat a ardeiul iute cayenne ajuta la construirea de tesuturi in stomac si impulsioneaza actiunea in intestine. In plus, acest tip de ardei iute actioneaza precum un catalizator si creste eficacitatea alte ierburi si in tratamentele alternative ale cancerului.

Ardeiul cayenne incalzeste corpul si stimuleaza eliberarea de mucus din aparatul respirator. Daca ai mancat vreodata un ardei iute, stii faptul ca ajuta la curatarea sinusurilor si provoaca transpiratie. Astfel ardeiul iute reduce febra si usureaza congestia cauzata de raceala a aparatului respirator.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite