-

INCOMEMAGAZINE.RO EXTRATEREȘTRII ar putea fi sosiile oamenilor!

Un studiu al Universității Oxford sugerează că, pe alte planete, viața ar fi evoluat după modelul nostru și că, prin urmare, extratereștrii ne-ar putea semăna. Adică ar fi sosiile oamenilor!


Autorii lucrarii publicata in International Journal of Astrology, demonstreaza, pentru prima data, cum teoria evolutionista poate fi folosita drept argument in favoarea ideii privind existenta si a altor civilizatii in Univers. Pornind de la aceasta supozitie, ei nu exclud posibilitatea ca, de-a lungul timpului, popoarele extraterestre sa fi cunoscut aceleasi procese si mecanisme la care a fost supusa omenirea in devenirea ei, precum selectia naturala.

Oamenii de stiinta sunt de parere ca, pentru a deveni mai puternice, formele de viata extraterestra s-au confruntat inclusiv cu selectia naturala, la fel cum s-a intamplat pe Terra.

In opinia lui Sam Levin, cercetator la departamentul de zoologie al Universitatii Oxford, exobiologii au, printre altele, datoria, de a stabili cum ar putea fi viata extraterestra. Orice predictie in acest caz este relativa pentru ca, pentru a extrapola, noi nu dispunem decat de un singur exemplu de viata - cel de pe Pamant.

Citeste continuarea pe incomemagazine.ro.

Articole înrudite