-

CLICKPENTRUFEMEI. Remedii simple pentru buze uscate

Problema buzelor uscate și crăpate este comună și mulți oameni se confruntă cu ea, în special în sezonul rece. Există mai multe cauze pentru care buzele se usucă, printre care deshidratarea, frigul, fumatul, produsele de înfrumusețare folosite. Cu toate acestea, există câteva remedii simple care te ajută să combați buzele uscate.

Miere

Mierea are proprietăți antibacteriene și acționează ca un hidratant și ca rezultat, buzele sunt catifelate și moi. În plus, substanțele prezente în miere îndepărtează pielea uscată și moartă, ameliorând durerea. Tot ce trebuie să faci este să aplici miere direct pe buze și să o lași să acționeze. Repetă tratamentul în vezi că apar rezultatele dorite.

Ulei de nucă de cocos

Uleiul de nucă de cocos este un hidratant natural,plus că este sursă bogată de acizi monosaturați și polinesaturați, care elimină celulele moarte și hrănesc buzele. Aplică ulei de nucă de cocos direct pe buze și lasă-l să acționeze 15 minute, după care îndepărtează-l cu un șervețel și clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul timp de o săptămână.

Lapte

Acest produs lactat este sursă bogată de proteine și vitamine și acționează ca un hidratant natural, lăsând buzele moi și pielea lor catifelată. Pune lapte pe o dischetă şi tamponează tegumentul buzelor cu ea.

Descoperă alte remedii naturale pentru buzele uscate pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite