-

CLICKSANATATE. Știi care sunt adevăratele beneficii ale apei cu ghimbir?

Nu este o fiță, apa cu ghimbir ar trebui să fie unul dintre tabieturile tale. Iată cum se prepară astfel încât să ai parte de substanțele nutritive din ghimbir!

Dacă faci parte din categoria persoanelor ce nu beau nici măcăr 3 pahare de apă pe zi, alege să consumi apa cu ghimbir. Consumul regulat de apă cu ghimbir te va ajuta să elimini toxinele din organism, să ții senzaţia de foame sub control şi mai ales să îți întărești imunitatea, mai ales acum în pragul anotimpului rece.

Ține cont de faptul că infuzia cu ghimbir va contribui substanțial la procesul de ardere a grăsimilor de la nivelul taliei, șoldurilor și coapselor.

Cum se prepară apa cu ghimbir?

Ai nevoie de un litru de apă, o bucată de ghimbir de maxim 3 centimetri, 2 lămâi și poți să adaugi opțional și 2 linguri de miere naturală de albine.

Curăță ghimbirul și taie-l feliuțe și apoi pune-l la fiert. Lasă la fiert în jur de 10-15 minute după care lasă-l la răcit. Strecoară infuzia, adaugă zeama de la cele două lămâi și consum-o pe parcursul întregii zile.

Dacă vrei să apelezi la acest remediu pentru a-ți detoxifica organismul, trebuie să consumi această infuzie zilnic pentru cel puțin 4-5 luni.

Cel mai puternic antioxidant

Consumul regulat de ghimbir te va ajuta să combați acțiunea radicalilor liberi și te va proteja de dezvoltarea celulelor canceroase.

Află mai multe despre consumul apei cu ghimbir AICI

 

Articole înrudite