-

SFATULPARINTILOR.RO Nu poți opri albirea părului, dar o poți încetini! Află cum să prepari mixtura MINUNE

Pe măsură ce oamenii înaintează în vârstă, pielea lor mai îmbătrânește iar părul devine mai alb. Acesta este un proces natural și fiecare om trebuie să treacă prin el. Nu putem evita acest lucru, dar cu siguranță putem preveni îmbătrânirea prematură a părului nostru.
Părul nostru devine alb când începe să-și piardă celulele naturale producătoare de pigmenți, cunoscute sub numele de melanocite, care dau părului culoarea sa.
Albirea se datorează, în principal, îmbătrânirii, dar poate fi provocată și de alți factori, cum ar fi genetica, stresul, malnutriția sau tulburările de sănătate, precum și anumite stiluri de viața dăunătoare.
Unul dintre cele mai agresive rezultate ale stilului de viață modern este părul alb. Nimic nu se compară cu groaza pe care o simți la apariția primei tale fire albe. Știți că vor mai urma multe și căutați remedii și tratamente care ar putea opri inevitabilul.
Apariția părului alb odată cu înaintarea în vârstă este evidentă. Dar, când îl observați la 30 de ani și uneori, chiar și la 20 de ani, nu este în regulă.
Urmând sfaturile enumerate mai jos, veți spori considerabil probabilitatea menținerii unei culori naturale pentru o perioadă mai lungă de timp, luând în același timp toate măsurile de precauție necesare pentru a preveni creșterea părului alb. (PM)
Firele de par alb sunt un cosmar pentru multe femei, care le considera primul semn al imbatranirii. Acesta este si motivul pentru care femeile ar face orice ca sa scape de firele de par alb. Desi exista multe produse cu care iti poti vopsi parul, efectul lor este temporar.
Albirea prematura a parului poate fi atrasa de diferite probleme de sanatate (fluctuatii hormonale, fumat, poluare, stres, sinuzita, tulburari ale tiroidei, productie scazuta de melanina) sau de o alimentatie deficitara.
Iata un remediu natural care te va ajuta sa incetinesti aparitia firelor de par alb.
Mixtura de lamaie cu ulei de cocos
Ingrediente:
– ulei de cocos organic (cantitatea depinde de lungimea parului)
– 3 lingurite de zeana de lamaie organica (proaspat stoarsa).
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite