-

CLICKSANATATE. Cel mai bun mix matinal, ideal pentru articulații sănătoase

Ziua bună se cunoaște de dimineață, așa că alege să ai parte de un mic dejun plin de substanțe nutritive care să te mențină în formă pe tot parcursul zilei.

Prima masă a zilei este considerată ca fiind combustibilul necesar pentru a avea energie pe tot parcursul zilei și pentru a menține un echilibru în procesele derulate de organism.

Printre cele mai indicate alimente pe care ar fi bine să le consumi dimineața se regăsesc fructul de avocado, oleginoasele și bananele.

Diversitatea este cheia unei alimentații corecte, iar fructele de avocado reprezintă o sursă bună de acizi graşi esenţiali.

Avocado îți crește imunitatea

Un aliment ideal pentru sănătatea fiecăruia mai ales că într-un singur fruct de avocado se regăsesc 20 de vitamine și minerale, dintre minerale, de menționat este potasiul, excelent mai ales pentru buna funcționare a sistemului cardiovascular.

Pe lângă grăsimile mononesaturate și polinesaturate, avocado mai conține vitaminele C, E, betacaroten și luteină, care au tot afect antioxidant, contribuind la o imunitate puternică.

Avocado poate fi combinat în diferite moduri în funcție de gust și de preferințe, pe tot parcursul zilei.

Banana, super-aliment

Îți oferă substanțe nutritive de care ai nevoie zinic. De aceea, bananele sunt considerate cele mai sănătoase fructe. Nu conțin grăsimi, iar nivelul de zahăr este foarte redus.

Trebuie menționat faptul că bananele au o cantitate de apă similară cu cea din corpul uman și anume 75% apă.

Află mai multe despre mixul ideal la micul dejun AICI

Articole înrudite