-

CLICKPENTRUFEMEI. Alimente care conțin cele mai multe toxine

Peștele, carnea roșie și multe dintre produsele pe care le mâncăm măcar o dată pe săptămână au un conținut ridicat de toxine. Din acest cauză, este necesar să ținem sub control consumul acestor alimente și să le înlocuim cu cele sănătoase.

Organismul absoarbe sute de substanțe toxice în fiecare zi numai din alimentele consumate. Iar multe dintre ele nu sunt eliminate, crescând riscul de modificări în flora intestinală, sistemul imunitar, retenție de fluide, insomnie, îngreunarea absorbției substanțelor nutritive.

Multe dintre alimentele care conțin cantități mari de toxine fac parte din activitatea zilnică. Dar ele nu pot fi eliminate dintr-o dată. Încearcă să le mănânci cu moderație, să combini alimentația bazată pe fructe și legume cu exercițiile fizice.

Iată care sunt alimentele cu cele mai multe toxine:

Carnea

Carnea conține mai multe toxine din cauza hormonilor și a altor substanțe pe care le conține. În plus, s-a demonstrat că multe dintre ele au ele sunt cancerigene, crescând riscul de leucemie și cancer de stomac.

Tonul

Chiar dacă acest tip de pește este considerat sănătos și gustos, conține un nivel ridicat de mercur, substanță care afectează celulele sistemului nervos.

Află ce alte alimente conțin cele mai multe toxine pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite