-

CLICKPENTRUFEMEI. 5 utilizări incredibile ale uleiului de lavandă

Deşi are un gust uşor ciudat şi nu toată lumea îl îndrăgeşte, uleiul de lavandă este recunoscut pentru numeroasele sale întrebuinţări în sănătate şi frumuseţe. Îl poţi adăuga şi în mâncare, cu menţiunea că trebuie să fie 100% din extracte naturale, fără alte soluţii adăugate, care intră în componenţa uleiurilor pentru aromaterapie. Descoperă-i beneficiile!

Te ajută să dormi mai bine

Dacă te confrunţi cu insomnia, uleiurile volatile din extractul de lavandă îţi pot fi de mare ajutor. Lavanda te ajută să te calmezi, combate anxietatea şi îţi induce somnul odihnitor. Fă-ţi un obicei ca, înainte de culcare, să pui în apa de baie câteva picături de ulei de lavandă sau să îţi aplici direct pe piele. Mireasma îmbietoare te va purta în lumea viselor în doar câteva minute.

Vindecă muşcăturile de insecte

Deşi majoritatea muşcăturilor de insecte sunt aparent banale, unele dintre ele pot fi cauzate de specii cu bacterii şi virusuri, care te vor îmbolnăvi în timp. Dacă ai avut ghinionul să fii înţepată de o astfel de vietate şi ai rămas cu o rană, oricât de mică ar fi ea, picură ulei de lavandă pe locul afectat în fiecare zi, până se vindecă.

Descoperă alte utilizări ale uleiului de lavandă de care nu știai pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite