-

Licoarea care ne întărește sistemul imunitar

Sistemul imunitar poate recunoaște și memora milioane de dușmani diferiți și poate produce secreții (eliberarea de fluide) și celule pentru ai elimina aproape pe toti dintre ei.

Secretul succesului său este o rețea de comunicații elaborată și dinamică. Milioane și milioane de celule, organizate în seturi și subseturi, se adună ca niște nori de albine care se rotesc în jurul unui stup și transmit informații înainte și înapoi ca răspuns la o infecție.

Este sistemul natural de apărare al organismului împotriva atacurilor "invadatorilor străini". Aceștia sunt în primul rând microbi - microorganisme minore, cum ar fi bacterii, paraziți și ciuperci care pot provoca infecții.

De asemenea, virușii cauzează infecții, dar sunt prea primitivi pentru a fi clasificați ca organisme vii. Corpul uman oferă un mediu ideal pentru mulți microbi. Este sarcina sistemului imunitar de a le ține afară sau, dacă nu, să le caute și să le distrugă. Atunci când sistemul imunitar atinge ținta greșită, poate declanșa un torent de tulburări, inclusiv bolile alergice, artrita și o formă de diabet. În cazul în care sistemul imunitar este slăbit, rezultă alte tipuri de boli.

Menținerea sănătății sistemului imunitar este foarte importantă, indiferent de sezon. Firește, ceea ce mănânci poate influența în mare măsură sănătatea voastră imună. (PM)

Exista numeroase beneficii ale acestei bauturi-medicament, putand avea efecte miraculoase asupra sanatatii organismului. Acest remediu este extrem de eficient pentru tratamentul si prevenirea congestiei arterelor, reglementarea cantitatii de grasimi din sange, eliminarea oboselii cronice, prevenirea si tratamentul infectiilor din organism, tratamentul racelilor, intarirea sistemului imunitar și curăță ficatul.

Acest remediu natural elimină radicalii liberi din organism, compuși chimici toxici care favorizează aparitia unora dintre cele mai grave boli precum diabetul, cancerul sau bolile de inima.

Ingredientele necesare pentru pregatirea acestui medicament natural sunt:

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Articole înrudite

 • Cancerul „mușcă” iar! Al treilea copil diagnosticat în aceeași familie!

  Cancerul la puterea a treia! Cum poți defini… tragedia? Dicționarul explicativ al limbii române o descrie ca fiind „întâmplare nenorocită, eveniment funest; catastrofă”.

 • Combină turmeric cu piper negru! Rezultate UIMITOARE

  Turmericul este o plantă ce crește în Asia și America Centrală. Condimentul se folosește pentru diverse afecțiuni. Recent s-a descoperit că, în combinație cu piperul negru, proprietățile turmericului se accentuează.

 • Oltenii se întrec în obținerea de roșii record

  Un fermier oltean se laudă cu roșii-record cât inima de bou, după cum le este și denumirea populară. Acestea au fost obținute prin programul Tomate din acest an.

 • Ce măsuri trebuie luate de populație, după inundații?

  Având în vedere producerea inundațiilor severe, iată în continuare o serie de măsuri care trebuie cunoscute și avute în vedere de populația afectată.

 • Obligeana, o plantă cu virtuți anticancerigene

  Obligeana este răspândită în flora spontană din locuri mlăştinoase şi stufărişuri cu mare umiditate şi creşte bine pe marginea râurilor, a bălţilor, a lacurilor şi a apelor lin curătoare, mai ales în zonele montane.

  Planta creşte în zonele cu o altitudine de până la 1.000 de metri din Banat şi mai puţin din nordul Moldovei, Transilvania şi Delta Dunării.

  În tratamentul cancerului, obligeana constituie un excelent remediu de vindecare în perioada de convalescenţă după operaţiile de extirpare a ţesuturilor malignizate. Cele mai bune rezultate se obţin în cazul cancerelor localizate la nivelul colonului şi cu extindere spre organele adiacente (ficat, pancreas, splină, uter, plămâni şi sân).

  Cei mai mulţi specialişti în fitoterapie recomandă, în boli canceroase, infuzia sau maceratul la rece, din care se iau câte o cană dimineaţa, pe stomacul gol, precum şi seara, înainte de cină, într-o cură de 3 luni consecutiv.

  După o pauză de o lună se reia cura.

  Citeste continuarea AICI