-

Alimente pe care trebuie să le scoți din dieta ta pentru a evita cancerul!

Odată cu trecerea timpului, tehnologia și medicina au avansat foarte mult în tratamentul împotriva cancerului, dar, cu toate acestea, continuă să fie una dintre principalele cauze de deces în lume.

S-a demonstrat de nenumărate ori că boala nu se poate dezvolta într-un corp alcalin. Cancerul, de fapt, se dezvoltă bine într-un mediu acid, inflamator, sărac în oxigen. Din păcate, multe dintre alimentele pe care le consumăm în fiecare zi sunt acide.

În acest articol, vom oferi o listă dealimente pe care nu trebuie să le mănânci pentru a evita riscul de apariție al bolii. (PM)

In fiecare zi consumam diverse produse, a caror origine ne ridica uneori semne de intrebaresi al caror impact asupra starii noastre de sanatate ramane mai mult sau mai putin o nebuloasa. Medicii au intocmit o lista neagra cu alimentele care ar putea favoriza dezvoltarea cancerului in cazul unui consum nechibzuit.

1. Preparate din carne (jambon, carnati, cremvusti, etc)

Aceste produse contin nutriti care ajuta la conservarea lor, conferindu-i, totodata, o culoare roz. Dar adivul este suspectat ca favorizeaza aparitia cancerului digestiv si ca joaca un rol in inflamarea cailor respiratorii. Este concluzia unui studiu publicat, la inceputul acestui an, de revista de medicina Thorax.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Articole înrudite