-

CLICKPENTRUFEMEI. 7 remedii naturale care ameliorează durerea

De-a lungul timpului, până să evolueze atât de mult medicina, oamenii tratau afecțiunile cu remedii naturale. Ingredientele folosite erau cunoscute pentru proprietățile pe care le dețineau, iar multe dintre ele mai sunt utilizate și astăzi.

Remediile sunt folosite, în general, pentru ameliorarea simptomelor, în special pentru dureri. Ele nu au capcitatatea de a vindeca pe cineva de o boală gravă. Pentru astfel de situații este nevoie de medic specialist.

Aloe vera

Răcoritoare, calmantă și bogată în substanțe nutritive, aloe vera (gelul) este un remediu pentru multe dureri. Există două modalități prin care gelul de aloe vera, extras din frunză, poate fi folosit pentru ameliorarea anumitor dureri.

Unu: prin aplicarea gelului direct pe zona afectată.

Doi: prin consumul sucului de aloe vera (preparat prin diluarea gelului cu apă) pentru vindecarea internă a daunelor produse de diferite afecțiuni, în special cele ale sistemului digestiv.

Arnica

Florile plantei sunt folosite de ani de zile pentru tratarea durerilor, spasmelor și contuziei, ele fiind folosite numai extern, niciodată intern.
Important: Arnica nu poate fi înghițită – poate provoca diaree, vomă, respirație îngreunată.

Descoperă alte remedii eficiente împotriva durerii pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite